“Cumhur İttifakı” diyen Çelebi’den 5 bin tweetlik temizlik: “Kim bu Fesli Kadir”, “Berkin Elvan ölümsüzdür” tweetlerini sildi

CHP’den istifa ederek Muharrem İnce liderliğindeki Memleket Partisi’nin kurucularından olan, daha sonra oradan da istifa ederek bağımsız milletvekili olan Mehmet Ali Çelebi, bir dizi tweet paylaşarak “Cumhur İttifakı” dedi. Çelebi’nin AK Parti’ye katılacağı iddia ediliyor.

“Cumhur İttifakı” diyen Çelebi’den 5 bin tweetlik temizlik: “Kim bu Fesli Kadir”, “Berkin Elvan ölümsüzdür” tweetlerini sildi
8.08.2022 - 08:16
Güncelleme 8.08.2022 - 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
2488

CHP’den istifa ederek Muharrem İnce liderliğindeki Memleket Partisi’nin kurucularından olan, daha sonra oradan da istifa ederek bağımsız milletvekili olan Mehmet Ali Çelebi, bir dizi tweet paylaşarak “Cumhur İttifakı” dedi. Çelebi’nin AK Parti’ye katılacağı iddia ediliyor. İddiayla ilgili henüz bir açıklama yapmayan Çelebi, Twiter hesabından AK Parti aleyhinde ya da AK Partililerin hoşuna gitmeyecek paylaşımlarını kaldırıyor. Çelebi’nin sildiği tweetler arasında geçen sene Ayasofya’daki vaazında Atatürk’e hakaret etmekle suçlanan imam Mustafa Demirkan’a tepki gösterdiği “Kurtardığı vatanda, kurduğu diyanetten maaş alıp Atatürk’e lanet okuyan cahil adam!” mesajı, Kadir Mısıroğlu aleyhinde paylaştığı “Peki bu Fesli Kadir kim” videosu ve Berkin Elvan’ın ölüm yıldönümü için attığı “Berkin Elvan ölümsüzdür” mesajları da var.

CHP’den istifa ederek Muharrem İnce liderliğindeki Memleket Partisi’ne katılan daha sonra oradan da istifa ederek bağımsız Milletvekili olan Mehmet Ali Çelebi’nin AK Parti’ye üye olacağı iddia ediliyor.

Çelebi, Twitter hesabından “Siyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur ittifakı derim”, “Kumpas davaları yeniden açacağım diyen Babacanlara karşı mücadelem kesintisiz sürecektir”, “Çabuk unutanlara önemli bir hatırlatma: Sayın Cumhurbaşkanımız 15 Temmuz’da direnmese hepimiz katledilmiştik” mesajları paylaşmıştı.

Çelebi, Twitter’da bir taraftan AK Parti’ye yakınlık gösteren paylaşımlar yaparken diğer taraftan AK Parti aleyhindeki eski paylaşımlarını kaldırıyor.

Sosyal medya hesaplarıyla ilgili istatistikler paylaşan Social Blade sitesinin verilerine göre Çelebi’nin son 30 gün içinde 5 bine yakın tweet sildiği anlaşılıyor.

Çelebi’nin sildiği tweetler arasında geçen sene Ayasofya’da yaptığı konuşması Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret etmekle suçlanan imam Mustafa Demirkan’a tepki gösterdiği paylaşımı da var.

Çelebi’nin “Kurtardığı vatanda, kurduğu diyanetten maaş alıp Atatürk’e lanet okuyan cahil adam! Bilmez misin verdiği Milli Mücadele ile ezanlar yankılanır bu diyarlarda” mesajı o tarihlerde birçok habere konu olmuştu.

Halktvcom.tr’nin 30 Mayıs 2021 tarihli haberinden.

Şimdi bu cümle arandığında Çelebi’nin bu paylaşımı çıkmıyor.

Çelebi’nin sildiği tweetler arasında Kadir Mısıroğlu aleyhinde bir video da var.

Çelebi’nin sildiği bir başka tweet ise Gezi Parkı olayları sırasında hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın ölüm yıldönümünde paylaştığı “Berkin Elvan ölümsüzdür. Bir yıl da geçse bin yıl da geçse onun adı bu topraklarda yankılanacak” mesajı.

Çelebi’nin Twitter hesabındaki silinmeyen paylaşımlarında ise FETÖ ve FETÖ’nün açtığı kumpas davaları, Mavi Vatan, yerli savunma sanayisinin gelişimi, Çelebi’nin de evet oyu verdini açıkladığı Libya Tezkeresi gibi “yerli ve milli” kriterlere uygun olanlar var.

Çelebi’nin silinmeyen tweetlerinden bazıları:

 

 


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums