Tarhan Erdem vefat etti

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Konda Araştırma ve Danışmanlık Şirketi’nin kurucusu Tarhan Erdem, 89 yaşında hayatını kaybetti. Tarhan'ın vefat haberinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere pek çok isim taziye mesajı yayınladı. Erdem'le uzun yıllar birlikte çalışan eski KO

Tarhan Erdem vefat etti
9.06.2022 - 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
2127

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Konda Araştırma ve Danışmanlık Şirketi’nin kurucusu Tarhan Erdem, 89 yaşında hayatını kaybetti. 

Konda Araştırma’dan yapılan açıklamada, “Şirketimizin kurucusu, hayat ustamız Sayın Tarhan Erdem’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Cenaze töreni ile ilgili bilgileri daha sonra paylaşacağız. Başımız sağ olsun…” denildi.

Tarhan Erdem ile uzun yıllar birlikte çalışan eski KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, yaptığı paylaşımda “Hayat ustamı kaybettim” dedi.

Tarhan Erdem, 5 Mayıs 2022’de Serbestiyet’ten Hilal Köylü’ye konuşmuş ve gündeme dair açıklamalarda bulunmuştu.

Tarhan Erdem’in vefat haberinin ardından pek çok siyasetçi taziye mesajları paylaştı:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

“Eski bakanlarımızdan ve partimizin önceki dönem genel sekreterlerinden, mücadelemize önemli katkılar sunmuş değerli siyasetçi, araştırmacı ve yazar Tarhan Erdem’in vefatından dolayı derin üzüntü duydum. Tarhan Erdem’e Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.”

HDP Eş Genel Başkanları Mithan Sancar – Pervin Buldan:

“Demokrat ve özgürlükçü kişiliği ile tanıdığımız, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve CHP Genel Sekreterliği de yapmış olan yazar ve araştırmacı dostumuz KONDA’nın kurucusu bilge insan sevgili Tarhan Erdem’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Bir dönem İstanbul İl Eşbaşkanlığımızı yapan ve şimdi Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü arkadaşımız, yoldaşımız sevgili Ayşe Erdem’in de babası olan Tarhan Erdem, Türkiye toplumunun yakından bildiği ve sevdiği bir isimdi. Hayalini kurduğu, özlemini duyduğu ülkeyi inşa etme görevi her zamankinden daha çok omuzlarımızdadır. Kendisini özlemle ve rahmetle anacağız.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu:

“Bilim, Sanayi ve Teknoloji bakanlarımızdan, eski CHP Genel Sekreteri ve KONDA Araştırma Şirketi’nin kurucusu Tarhan Erdem Hoca’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve çalışma arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu:

“Eski bakanlarımızdan, eski CHP genel sekreteri, Konda Araştırma şirketi kurucusu Tarhan Erdem’in vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan:

“Yazılarıyla, araştırmalarıyla, analizleriyle her zaman fikirlerinden istifade ettiğim eski bakanlarımızdan Tarhan Erdem’in vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Erdem’e Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun.”

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül:

“Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, CHP eski genel sekreteri, araştırmacı-yazar Tarhan Erdem’in vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesinin, Cumhuriyet Halk Partililerin ve milletimizin başı sağ olsun.”

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin:

“Eski Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı, CHP Genel Sekreteri, Konda Araştırma ve Danışmanlık Şirketi’nin kurucusu Tarhan Erdem’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine sabır, sevenlerine baş sağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.”

CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç:

“Eski Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı, CHP Genel Sekreteri, Konda Araştırma ve Danışmanlık Şirketi’nin kurucusu Tarhan Erdem’i yitirdik. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim.”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi:

“Eski Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı, CHP Genel Sekreteri, Konda Araştırma ve Danışmanlık Şirketi’nin kurucusu Tarhan Erdem’in vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim.”

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı:

“Siyasetimizin değerlerinden, Konda’nın kurucusu, beyefendi insan Tarhan Erdem vefat etti. Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesinin, dostlarının başı sağ olsun.”

CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay:

“Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanımız ve Genel Sekreterimiz kıymetli büyüğümüz Tarhan Erdem’i kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu:

“Cumhuriyet Halk Partimizin Eski Genel Sekreteri, Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı görevi yapmış, Konda Araştırma Şirketi’nin kurucusu Tarhan Erdem’in vefat haberi hepimizi üzdü. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm dostlarına başsağlığı dilerim.”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş:

“Tarhan Erdem’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Eski Bakanımız, CHP Genel Sekreterimiz ve Konda Araştırma ve Danışma Şirketinin kurucusu Sn. Tarhan Erdem’e Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.”

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu:

“Geçmiş dönem CHP Genel Sekreterimiz, milletvekilimiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve KONDA Araştırma’nın kurucusu Tarhan Erdem’i kaybettik. Çok üzgünüm… Mekanı cennet, ailesi ve tüm sevenlerinin başı sağolsun…”

Yeşil Sol Parti:

“Çok üzgünüz. Eş sözcümüz Ayşe Erdem ve ailesinin acısını paylaşıyor, tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Tarhan Erdem demokrat kişiliği, ilkeli duruşu, üretkenliği ve siyasi yaşama özgün katkılarıyla anımsanacaktir.”

Gazeteci Yazar Cengiz Çandar:

“Sırası mıydı şimdi! Tarhan Erdem… Yaş 89 olunca şaşırmamak gerekebilir. Ama isim Tarhan Erdem olursa ve onu tanıma bahtına erişmişseniz, ebediyete göçtüğünü duyduğunuz an, sırası mıydı şimdi diye içinizden isyan duygusu geçer. Bir güzel insan daha bizlerden ayrıldı. Tarhan Bey.”

Memleket Partisi Genel Başkan Vekili Gaye Usluer:

“KONDA Araştırma ve Danışmanlık Şirketi’nin kurucusu, eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı eski CHP Genel Sekreteri ağabeyimiz Tarhan Erdem’e Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve baş sağlığı diliyorum.”


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums