Gazeteci Uludağ: Bir binadan düşersem asla kaza olduğunu düşünmeyin

Gazeteci Sedef Kabaş'ı tutuklayan hakimle ilgili önemli bilgilere ulaşan gazeteci Alican Uludağ, sosyal medyada hedef gösterildi.

Gazeteci Uludağ: Bir binadan düşersem asla kaza olduğunu düşünmeyin
24.01.2022 - 22:07
Kaynak: Haber Merkezi
2183

Gazeteci Alican Uludağ, Gazeteci Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanına hakaret iddiasıyla tutuklanmasına karar veren İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimi Furkan Bilgehan Ertem'in 3 yıl 10 aylık meslek kıdemi olduğunu, yargıya 2018'de avukatlıktan geçtiğini ortaya çıkarmıştı.

"Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) 21 Aralık'ta aldığı ilke kararına göre hakimlerin İstanbul gibi birinci bölge yargı çevresinde sulh ceza hakimi olmak için 4 yıl aynı bölgede görev yapması gerekiyordu. Ertem ise bu kriteri taşımıyor." diyen Alican Uludağ, sosyal medyada hedef gösterildi.

Alican Uludağ,  "Alican Uludağ bu etki ajanlıklarını Rusya'da yapmaya kalkışsa ya araba çarpardı ya bir binadan düşerdi" ifadeleri yer alan tehdit mesajını şu sözlerle paylaştı:

'YAZMAKTAN VAZGEÇER MİYİM, HAYIR'

"Bu tehditler karşısında korkar mıyım veya yazmaktan vazgeçer miyim; hayır. Ama eğer bir gün bir binadan düşersem veya araba çarparsa asla kaza olarak düşünmeyin. Sorumlu aranacaksa Malik Ejder adlı bu hesap bir numaralı şüphelidir. Kayda geçsin."

'İNADINA GAZETECİLİK'

Gazeteciler Sendikası, Alican Uludağ'ı hedef gösterenlere karşı meslektaşlarının yanında olduklarını belirterek şöyle paylaşım yaptı:

 "Meslektaşımız ve Ankara Şube Yöneticimiz  @AlicanUludag, #SedefKabaş'ı tutuklayan hâkimin HSK’nın kıdem şartını sağlamadığını ortaya çıkarınca işte böyle hedef gösterildi. Korkmuyoruz, yılmıyoruz. İnadına gazetecilik!"


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums