Özer Sencar: TRT payının kaldırılması seçimin ayak sesleri

Özer Sencar: TRT payının kaldırılması seçimin ayak sesleri
10.11.2021 - 07:07
Kaynak: Haber Merkezi
1408

AKP iktidarının, faturalardan kesilen TRT payını kaldırmasının yankıları sürüyor. Uzmanlar, bu kararın 'bir seçimin ayak sesleri' olduğu yorumunu yaptı. 

MetroPOLL Araştırma Kurucusu ve Yönetici Özer Sencar, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, faturalardan TRT payının kaldırılmasını 'seçimin ayak sesleri' olarak değerlendirdi ve bu konuda, şirketinin temmuz ayında yaptığı bir araştırmanın sonuçlarına dikkat çekti.

Erdoğan'ın dün açıkladığı, faturalardan kesilen TRT payının artık alınmayacağı haberi üzerine 'seçimin ayak sesleri' şeklinde yorumlayarak Temmuz ayında yapılan aynı konu ile ilgili anketin sonuçlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Temmuz 2021'de yapılan ankette katılımcılara dün açıklanan TRT vergisinin faturalardan alınmasının nasıl değerlendirildiği katılımcılara soruldu. Partilere göre yapılan dağılımda çoğunluğun yapılan uygulamayı doğru bulmadığı sonucunun çıktığı görülüyor.

anket.jpg

Haberin kaynağına buradan ulaşabilirsiniz


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums