Kadıköy'deki Surp Takavor Kilisesi'nin duvarının üstüne çıkarak dans eden 3 kişi serbest bırakıldı

Olaya ilişkin açıklama yapan İstanbul Valiliği kilisenin üzerine çıkarak dans edilmesini kınadı.

Kadıköy'deki Surp Takavor Kilisesi'nin duvarının üstüne çıkarak dans eden 3 kişi serbest bırakıldı
13.07.2021 - 08:55
Kaynak: Haber Merkezi
2036

İstanbul Kadıköy’de bir grup, Surp Takavor Ermeni Kilisesi’nin üstüne çıktı. Kilisenin üstünde yapılan dans sosyal medyada tepki topladı. Gözaltına alınanlardan 2'si adli kontrol şartıyla olmak üzere 3 kişi serbest bırakıldı.

İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada olayı kınayarak şunları kaydetti:

“11.07.2021 Pazar günü saat: 00.55 sıralarında Caferağa Mahallesi Khalkedon Meydanında, Surp Takavor Kilisesi'ne araçla gelen bazı şahısların, giriş kapısı üzerine çıkarak uygunsuz davranışlar sergiledikleri tespit edilmiştir. Yapılan çalışmalarda; şüpheli Y.E.U ve Ö. F.A ile aracın sahibi O.Y adlı şahıslar 12.07.2021 günü ikametlerinde yakalanmışlardır. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır. İbadethaneye yapılan bu çirkin davranışı kınıyoruz.”

NE OLMUŞTU?

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bazı kişiler Kalkedon Meydanı’nda bulunan Surp Takavor Kilisesi’nin kapısına çıkarak dans etmiş, görüntüler tepki çekmişti.

Diyarbakır Milletvekili Paylan, kiliseye yapılanın saygısızlık olduğunu belirterek, polislerin sürekli bölgede bulunduğuna dikkat çekmiş, “Kadıköy’deki kilisemize saygısızlık yapanları ve yol verenleri kınıyorum. İçişleri Bakanlığı derhal her daim polis olan o noktadaki polisler hakkında soruşturma açmalıdır!” ifadelerini kullanmıştı. 


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums