Salgın kararlarına tepki gösteren savcıya inceleme

Koronavirüs tedbirlerini eleştirerek resen soruşturma başlatacağını YouTube üzerinden yayınladığı bir videoyla açıklayan Savcı Akbulut hakkında inceleme başlatıldı. HSK Birinci Dairesi Akbulut ile ilgili inceleme başlatıp, müfettiş görevlendirdi. Ayrıca Şanlıurfa Valiliği de Akbulut hakkında idari ve adli inceleme başlatıldığını duyurdu.

19.05.2021 - 06:29
826

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında alınan kararlara tepki gösteren Şanlıurfa Viranşehir Cumhuriyet Savıcısı Eyüp Akbulut, bugün YouTube kanalından bir video yayınladı ve salgın tedbirleri, maske zorunluluğu ve aşı uygulaması hakkında resen soruşturma başlatacağını açıkladı.

Bu açıklamanın ardından Şanlıurfa Valiliği, yayınladığı videoda "Muhtemelen işimi kaybedeceğim" diyen savcı Akbulut hakkında idari ve adli inceleme başlatıldığını duyurdu.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi de Akbulut ile ilgili inceleme başlatıp, müfettiş görevlendirdi.

NE OLMUŞTU?

Şanlıurfa Viranşehir Cumhuriyet Savıcısı Eyüp Akbulut, YouTube kanalından bir video yayınladı. Savcı Akbulut yayınladığı videoda salgın tedbirlerinin il hıfzıssıhha kurulları tarafından alınmasına, uygulamalar dolayısıyla verilen para cezalarına, aşı uygulamasında imzalatılan onay metnine ve siyasetçilerin, vatandaşlar kısıtlamaya dahilken kendilerinin 'kamu görevi dışında' evlere ziyarete gitmesine dair eleştirilerini dile getirdi.

Akbulut ayrıca bugün salgın tedbirleri, maske zorunluluğu ve aşı uygulaması hakkında resen soruşturma başlatacağını açıkladı.


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums