Ömer Faruk Gergerlioğlunun oğlu Salih Gergerlioğlu: Babam hastanede; kalp ve göğüs ağrısından dolayı

Ömer Faruk Gergerlioğlunun oğlu Salih Gergerlioğlu: Babam hastanede; kalp ve göğüs ağrısından dolayı
3.04.2021 - 04:58
1317

 Hakkında verilen hapis cezasının onanmasının ardından milletvekilliği düşürülen ve bu akşam cezaevine gönderilmek için gözaltına alınan HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun hastanede olduğu duyuruldu. Gergerlioğlu'nun oğlu Salih Gergerlioğlu, Twitter'dan "Babam hastanede. Kalp ve göğüs ağrısından dolayı anjiyo olacak." dedi. 

 

Avukat Bişar Abdi Alınak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında bilgilendirilmediklerini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Ömer Faruk Gergerlioğlu az önce adliyeye getirildi. Göğüs ve kalp ağrısı sebebiyle hastane doktoru anjiyo önerip kardiyoloji bölümüne götürülmesi gerektiğini belirtmiş. Şimdi hangi hastanede ve ne gibi bir tıbbi müdahalede bulunulduğunu bilmemekteyiz. Tarafımıza bilgi verilmiyor."
 
 

Avukat Bişar'ın Tweet'ini alıntılayan Salih Gergerlioğlu, Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun hastanede olduğunu ve anjiyo yapılacağı bilgisini verdi. 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums