Perşembe veya cuma aşıya başlanacak

Perşembe veya cuma aşıya başlanacak
12.01.2021 - 08:50
3984

  Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs aşılamasının perşembe veya cuma günü başlanacağını söyledi. Erdoğan, kısıtlamaları ise kademeli olarak kaldıracaklarını kaydetti.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs aşılamasının perşembe veya cuma günü başlanacağını açıkladı.

Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, alınan tedbirler doğrultusunda vaka ve ağır hasta sayısına paralel şekilde sağlık sistemi yükünün de hafiflediğini belirterek “Kısıtlamaları elbette kademeli olarak azaltacağız” dedi. Aldıkları tedbirler sayesinde salgının artış hızını geriletmeyi başardıklarını ifade eden Erdoğan, “Azalan vaka ve ağır hasta sayısına paralel şekilde sağlık sisteminin yükü hafifledi. Bu kazanımları korumak için hep birlikte gayret göstermeliyiz. Bu soruna kalıcı bir çözüm buluncaya kadar tedbirlerle hayatımızı sürdürmeye mecburuz. Türkiye, dünyadaki tüm aşı çalışmalarını yakından tapki etmektedir. 3 milyon doz aşı şu anda ülkemize geldi. Kısıtlamaları elbette kademeli olarak azaltacağız.”dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, perşembe ya da cuma günü aşılaya başlanabileceğini belirtti.

BAKAN KOCA: TEDBİRLER DEVAM EDECEK

Bakan Koca ise yaptığı açıklamada, aşı programı başarıyla tamamlanana kadar kısıtlama ve tedbirlere tam uyum son derece önemli olduğunu ifade etti.

Sağlık Bakanlığı’nın koronavirüs verilerine göre, Türkiye’de son 24 saatte 180 bin 303 kişiye koronavirüs testi yapıldı, 10 bin 220 kişinin testi pozitif çıktı, 174 kişi hayatını kaybetti.

Ağır hasta 2 bin 783 oldu, 10 bin 301 kişinin koronavirüs tedavisinin/karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 2 milyon 208 bin 451’e yükseldi.
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums