HDPnin grup toplantısını yayınlayan Olay TV kapatılıyor

HDPnin grup toplantısını yayınlayan Olay TV kapatılıyor
23.12.2020 - 10:00
3690

Kanalın kurucu sahiplerinden Çavit Çağlar'ın şirketlerine TMSF yoluyla el konulmakla tehdit edilidiğ ve kanalın tepe yönetimine yandaş gazetecilerin kayyım atanmak istendiği belirtiliyor.

 30 Kasım'da yayın hayatına başlayan Olay TV kapanıyor. Medyakoridoru'nda yer alan habere göre; kanal 25 Aralık 2020 tarihinde yayına veda edecek. Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar kararı çalışanlara tebliğ etti. Olay TV'de çalışan 123 kişinin alacaklarının hesaplandığı ve cuma günü ödemelerinin yapılacağı belirtiliyor.

HDP'NİN GRUP TOPLANTISININ CANLI VERİLMESİ...

Kanalın kapanma nedeninin ise hükümetin yaptığı baskı olduğu belirtiliyor. Özellikle HDP'nin son grup toplanrtısının kanalda yayınlanmasının bu kararda etkili olduğu kaydediliyor.

Kanalın kurucu sahiplerinden iş insanı Çavit Çağlar'ın şirketlerine TMSF yoluyla el konulmakla tehdit edilidiğini ve kanalın tepe yönetimine yandaş gazetecilerin kayyım gibi atanmak istendiğini belirten İstanbul Bağımsız Milletvekili Ahmet Şık olayın perde arkasını Twitter hesabından şöyle açıkladı: 

 

 

T24'ün aktardığına göre de Olay TV'de Cavit Çağlar ile yolların ayrılması nedeniyle yeni görüşmeler yapılıyor. Buna göre anlaşmanın sağlanması durumunda yeni logo ile yola devam edilecek

Çalışanları toplayıp konuşan Süleyman Sarılar'ın Cavit Çağlar'la yolların ayrıldığını doğruladığı ve "Bu ekip aynen devam edecek. Bir medya grubunu satın aldık. Şimdiki binamızda aynen devam edeceğiz" dediği öne sürüldü. Ancak satın alınan medya grubunun adı açıklanmadı. 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums