Mustafa Akıncı, Türkiye’den “ailen ve çocukların için aday olma” tehdidi aldığını açıkladı

Mustafa Akıncı, Türkiye’den “ailen ve çocukların için aday olma” tehdidi aldığını açıkladı
10.10.2020 - 09:50
4169

 Kıbrıs’ta TV2020’de soruları yanıtlayan Mustafa Akıncı, “Türkiye’den veya herhangi bir temsilcisinden aday olmamanız yönünde herhangi bir telkin geldi mi bugüne kadar?” sorusuna, aday olmaması için özel kalemi aracılığı ile mesaj iletilerek, tehdit edildiğini söyledi. Türkiye Kıbrıs Büyükelçiliği ise Akıncı’nın iddialarını gerçek dışı olarak niteledi.

 Evet, bu bile yapıldı. Derin ilişkiler içerisinde olan ve Türkiye’yi yönetene bağlı makamlar var biliyorsunuz. Parmağımın arkasına saklamayacağım ve açık ve net olarak söyleyeceğim: “Aday olma, senin için, ailen için, yakınların için iyi olur” şeklinde, özel kalem müdürüm aracılığıyla bu mesaj gönderilme cüreti gösterildi maalesef.

Büyükelçilikten açıklama: Gerçek dışı

“Sayın Akıncı’nın dile getirdiği şahsına yönelik adaylıktan çekilmesi mesajı verildiği yönündeki ifadeleri tamamen gerçek dışıdır” denilen açıklamada, “Türkiye Cumhuriyeti, seçimlerin güven içerisinde yapılması da dahil, her bir Kıbrıs Türk’ünün canını da malını da korumakta kararlıdır” ifadeleri kullanıldı.

Açıklama şöyle devam etti:

“Türkiye’nin seçim malzemesi yapılmasının sakıncaları daha önceki çeşitli açıklamalarımızda da defalarca dile getirilmiştir. Türkiye Cumhuriyetine yönelik bu rahatsız edici tavrın sürdürülmekte olması iyi niyetten uzaktır.”

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums