16-19 Mayıs arasında 4 gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak

16-19 Mayıs arasında 4 gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak
11.05.2020 - 19:44
879

  Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası koronavirüs (corona virüs) salgınına karşı alınan yeni kararları açıkladı. Erdoğan, 16-19 Mayıs tarihleri arasında 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanacağını duyurdu. Öte yandan 9 ilde uygulanan giriş-çıkış yasakları da kaldırıldı.

 4 GÜN SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI

Dün saat 11 ile 15 saatleri arasında 65 yaş üstü vatandaşlarımıza sokağa çıkma imkanı verdik. Bu vatandaşlarımızın kurallara uyarak görmekten memnun olduk. Cuma günü de 15-20 yaş grubu aynı imkandan yararlanacaktır. Herhangi bir olumsuzluk olmadığı sürece önümüzdeki haftalarda da uygulanacaktır. 16-17-18-19 Mayıs'ta yine sokağa çıkma kısıtlandırılması uygulanacaktır.

9 ŞEHRİN GİRİŞ ÇIKIŞ SINIRLANDIRILMASI SONA ERDİ

Geçtiğimiz hafta 7 ilimizdeki şehirler arası giriş çıkış sınırlandırmasını sonlandırmıştık. Bu haftada yaptığımız değerlendirmede 9 şehirimiz için daha şehirler arası giriş çıkış sınırlandırmasını sona erdirmeyi kararlaştırdık. Bunlar; Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Tekirdağ illerimizdir.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums