Reuters’tan, 'Türkiye Batı ile ilişkilerin normalleşmesi şansını yitirdi'

“Arabuluculuk rolü nedeniyle Batı’da oluşan iyi niyeti karşılıksız bıraktı ve Türkiye’nin de Batı ile arasındaki buzların çözülme şansı da elinden uçup gitti” yorumu da yer aldı.

Reuters’tan, 'Türkiye Batı ile ilişkilerin normalleşmesi şansını yitirdi'
6.05.2022 - 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
827

Gezi Parkı Davası'nda kararın Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres’in Moskova’ya gitmesinden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesinden iki saat sonra geldiğini aktarırken, “Arabuluculuk rolü nedeniyle Batı’da oluşan iyi niyeti karşılıksız bıraktı ve Türkiye’nin de Batı ile arasındaki buzların çözülme şansı da elinden uçup gitti” yorumu da yer aldı.

Analizde, “Kavala’nın 25 Nisan’da yargılandığı mahkeme sonucunu telefonuna düştüğünde şaşkınlığa uğrayan Batılı bir diplomat bu kararın Erdoğan’ın devleti nasıl yönettiğinin bir göstergesi olduğunu belirterek, ‘Ukrayna konusundaki tutumu nedeniyle (Erdoğan) puan toplasa da, bazı konularda güvenilemez’ diye konuştu. Bir başka diplomat da Kavala davasının sonucunu, ‘Olabilecek en kötü senaryo’ şeklinde yorumladı” ifadesi yer aldı.


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums