Rusya, Türkiye'ye Gıda Kapısını Sonuna Kadar Açıyor 

Rusya, Türkiye'ye Gıda Kapısını Sonuna Kadar Açıyor 
8.04.2022 - 11:30
Güncelleme 23.04.2022 - 21:09
Kaynak: Haber Merkezi
755

Ukrayna ile savaştan dolayı çok sayıda ülke ile ticareti durma noktasına gelen Rusya, daha önce ithalatını durduğu yedi Türk tarım ürününün üzerindeki yasağı kaldırdı. Gıda konusunda zor durumda kalan Rusya, kabak, patlıcan, nar, biber, üzüm, greyfurt ve portakal Rus pazarına engelsiz olarak girecek. 

Rusya Federasyonu Hayvan ve Bitki Karantina Servisi Rosselkhoznadzor heyetinin Antalya’da sera ve paketleme tesislerinde inceleme yapmalarının ardından Rusya, bazı yaş meyve sebze ürünlerinde koyduğu yasağı kaldırdı. 

Cumhuriyet'in haberine göre, Rusya’nın bu kararından sonra moral bulan ihracatçılar, Türkiye Cumhuriyeti Tarım Bakanlığı’nın bu bildirimi karantina müdürlükleri ile ihracatçılara iletmelerini bekliyor. Diğer yandan incelemeler yapmak üzere Antalya’da bulunan Rus heyet, dün de Demre’de görüşmeler gerçekleştirdi. Heyet Antalya’daki temaslarına devam ediyor. 


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums