'Dosyamda ne varsa doğrudur' diyen Bayraktar'dan geri adım

Bayraktar son açıklamasında 'Bu dosyalar üzerinden sanki içi doluymuş gibi siyaset yapanlar da, hazırlayanlar kadar zalimlik yapmaktadırlar' dedi.

'Dosyamda ne varsa doğrudur' diyen Bayraktar'dan geri adım
31.08.2021 - 06:48
Kaynak: Haber Merkezi
5231

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP hakkında çarpıcı ifadeler kullanan eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, geri adım attı.

AKP hükümetinin 17-25 Aralık soruşturmalarında adı geçen eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bu kez de açıklamalarıyla gündeme oturdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Bayraktar, parti içerisinde yağcılık devrinin bittiğini ve şebeklik devrinin başladığını ifade etmişti.

GERİ ADIM ATTI

Bayraktar, sözlerinin Türkiye gündemi oturmasının ardından yeni bir açıklama yaptı. Twitter hesabından paylaşım yapan Bayraktar'ın sözleri geri adım olarak nitelendirildi.

Bayraktar paylaşımında "Bu dosyalar üzerinden sanki içi doluymuş gibi siyaset yapanlar da, hazırlayanlar kadar zalimlik yapmaktadırlar" ifadelerini kullandı.

Bayraktar'ın paylaşımı şu şekilde:

Tapeleri ve teknik takip tutanaklarını tarafsız gözle okuyan herkes, dosyanın ne kadar boş olduğunu ve ne kadar zalimce hazırlandığını anlayacaktır. Bu dosyalar üzerinden sanki içi doluymuş gibi siyaset yapanlar da, hazırlayanlar kadar zalimlik yapmaktadırlar.

Bayraktar'ın Twitter paylaşımlarını yoruma kapatması ise dikkat çekti.


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums