Rakipleriniz Birleşiyor, Ya Siz?

  • 21.10.2015 00:00

 Uzaydan yeryüzüne baktığımız zaman dünya bir toz bulutu şeklinde küçük bir cismi andırıyor, keşke insanoğlu Rabbını tanısaydı, edep ve marifet içinde yaşamasını bilseydi de hayatın içinde bu kadar stres ve sıkıntı oluşmasaydı,  ama ne çare ki “tulul emel” peşine düşen, egoist ve narsist düşünce kurbanı kimseler her geçen gün insanlığın başına ayrı bir çorap örüyor.

İlginç olan şudur; küfür kol kola verip İslam alemi üzerinde oyun üzerine oyun kuruyor, İslam dünyası arasında siyasi, sosyal ve ekonomik, stratejik bir birliktelik göremiyoruz.

Hatta Ortadoğu’nun komşu dört ülkesi;  İran, Türkiye, Irak ve Suriye bir de çiçeği burnunda Kürdistan devleti arasında dahi kısmi bir diyalog ve işbirliği olduğunu görüyoruz.

Son süreçte İran’ın satranç hamleleri, başta İslam alemi olmak üzere dünyanın ezberini bozdu, Rusya ile aynı blokta yer alıp İsrail’e selam veriyor, Beşar Esat’ın sırtını sıvazlayarak yaptığı zulme göz yumuyor.

Ne yazı ki bu tefrika iç politikada da tezahür ediyor, zaman zaman karşıt cepheler arasında  ağız birliği ve birliktelik oluşabildiği halde mütedeyyin, muhafazakar ve sağduyulu cenahta aynı tesanüdü göremiyoruz.

7 Haziran seçimiyle “Seni başkan yaptırmayacağız” gibiilginç ve alakasız bir sloganla milleti heyecana getirdiler, sanki ortada bir başkanlık seçimi varmış gibi, AK partiyi birinci parti olmaktan çıkaramadıkları gibi gölgesine bile yaklaşamadılar, ancak ne yazık ki ülkeyi tek parti iktidarından mahrum bırakarak istikrarsızlığa mahkum bıraktılar.

İlginçtir Irak Kürdistan’ında Kek Mesut için de aynı sloganı kullandılar, daha çiçeği burnunda bu Kürt devleti dünya tarafından tanınmamışken, bu beyefendinin değişikliği için kolları sıvayan kim acaba? Onlar da ülkemizde Cumhurbaşkanımıza karşı birleşenlerin uzantılarıdır desem inanın. Peki ne diye ona karşıdırlar İslam’i bir kültüre yaşama ve yaşatmaya imkan verdiği içindir, başka ne olabilir?

Kimisi de dünya koalisyonlarla daha iyi yönetiliyor bizimki niye olmuyor diyor, Kardeşim Türkiye’yi dünya ile kıyaslama her ülkenin kendine özgü şartları vardır. Baksanıza küçük bir iktidarsızlık hissi nasılda dört koldan terörü harekete geçirdi.

Ülkenin içinde de dışında da; düşmanlar olsun, rakipler olsun bu denli selamlaşıp yanaşabiliyor da bu ülkenin asıl değeri olan nitelikli vatandaşlarımız niye bir araya gelemiyor anlamakta zorlanıyorum, Saadet partisi, Büyük Birlik partisi, birinci dönem AK Partiden aday olup 1 Kasım seçimleri listesine giremeyen bağımsız adaylar, ne oluyor size arkadaş?

18 vekil eksikliği yüzünden ülke bir kaos yaşadı “Kurt dumanlı havayı sever” misali karanlık odaklar harekete geçti binlerce insanlarımız öldü, 1 Kasım’da seçimleriyle 500 trilyon zarara girecek, eğer hedefleri tutarsa bir daha, daha büyük sıkıntılar bizi bekliyor.

Bu sürecin vahametini fark edip seçime girmeyeceğini açıklayan ve bir nevi AK Partiye desteğini lisani hal ile ifade eden HÜDA-PAR’ı tebrik ediyorum. Diğerlerinden de aynı sağduyuyla hareket etmelerini bekliyorum.

CHP’nin son on yılda kazanılanların kaçını geri alabilir hesabı, Bahçeli’nin Anayasanın ilk 4 maddesine takılıp kalması ve çözüm sürecinin ortadan kalkması çabaları, HDP’nin dış destekli ve militarizm ile karışık siyaseti beni endişelendiriyor.

Ey saygın, onurlu, hamiyetperver vatandaşlarım, gelin AK partiye son bir şans verelim madem “İlk günün aşkıyla hep beraber” diyor.

1 Kasım’dan sonra da ensesinde olalım hep beraber ne dersiniz?  

Bir kanaat insanı olarak bunu kamuoyuna deklere etmek boynumun borcudur, gerisi iradenize kalmış. Kıyamet günü kişi bireysel olarak sorgulanıyor.

 

 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums