Dengesiz adam!

  • 25.06.2014 00:00

 Bilen biliyor, bilmeyen de duysun ki, Hz.Adem’den günümüze kadar 124 bin peygamber, 313 Resul yeryüzünde ilahi bir tercih sonucu nebi olarak seçilmiş. Bu yüce şahsiyetler insanlık alemine huzur ve mutluluk içinde, hakkın hakim olduğu bir ilahi yönetimin şemsiyesi altında yaşama imkanı bahşetmiştir

Tarih şahittir ki, ilahi ölçüler bir kenara bırakıldığı hayatın kesitleri genellikle insanlığın yüzkarası olarak tarihe not edilmiş, telafisi zor sıkıntılar arkasında bırakmıştır.

Yahudiliğin, Hıristiyanlığın olgunlaşmış hali İslam’ın ana kaynağı kelamüllah olan Kur’an-ı Kerim neden bahsediyor ki, defolu paşamız o değerlere dil uzatıyor.

1-Adam öldürmeyin,

2-Anne babanıza sahip çıkın, emirlerine amade olun

3-Yetim malına dokunmayın,

4-Uyuşturucu katı sıvı maddeleri kullanmayın,

5-Zina etmeyin, onun bunun namusuna göz dikmeyin,

6-Kumar oynamayın,

7-Birbirinize zulüm etmeyin,

8-Komşunuz açken tok yatmayın

9-Başkasının malına el uzatmayın, haram lokma yemeyin,

10-Güler yüzlü olun ve çevrenize umut ve güven aşılayın,

***Namaz-Oruç-Hac-Zekat gibi bireysen vazifelerini de yerine getirin, daima Rabbınızı zikredin ki, Yüce Allah da sizi unutmasın. Ahret gününü, ebedi hayatı unutmayın. Ve daha nice güzellikleri insanlık alemiyle paylaşmış…

Bir anlamda İslam’ın özünü oluşturan bu süper medeni hakikatlere kim hangi hakla şerh koyabilir? Ancak olsa olsa şahsiyeti şaibeli olduğu için bu değerlere inanmaz kendince değerler doğrular oluşturur, Ergenekonun defolu neferleri gibi hayatı kaos haline getirir, kendini insandan üstün görür, Anadolu insanına “maraba” gözüyle bakar, bu memleketin sahibi benim diyerek on yılda bir insanımıza beklenmedin sıkıntı verir.

Anadolu insanı sizin neyin nesi olduğunu anladı, illegal faaliyetlerin içinde olduğunuz ispatlandı, aslında halk için malumu ilan gibi bir durum oldu. Sanmayınız ki mahkemede suçsuzluğunuz ispatlandı da ceza evinden çıktınız.Tam tersine yaptığınız zulüm ve memlekete verdiğiniz sıkıntı karşısında size verilecek dünyevi bir ceza olmadığı için, bu milletin bedduaları ahrete ertelendi. Bir de TSK’nin efendi subaylarının yüzü suyu hürmetine Anadolu insanı sizin normal yaşamını sürdürmen için ruhsat gösterdi.

Cezaevinden çıktınız bari edebinizde durun. İslami değerlerin ana kaynağı olan Kur’an hakkında ileri geri konuşmayın behey “dengesiz adam” kamuoyuna sıkıntı vermeye ne hakkınız var? Kendini çetin ceviz gibi görebilirsiniz ama unutmayın o cesedinizin toprağa verilmesine birkaç yıl kaldı.Ruhunuz asıl o zaman cezasını bulacak, o inanmadığın melekler seni tedip edecek, mahşer meydanında bu halka yaptığınız planlar ayan beyan ortaya çıkacak. İleri geri konuşmayın, unutmayın insansınız bu memlekette 76 milyon insan yaşıyor. Onlardan biri olmak sana yetmiyor mu? Bu milletin 50 yıl ekmeğini yediniz. Edebinizde durun, şükür etmesini bilin e mi?

Sevgili dostlar bu yazıyı yazmayayım da kahır mı olayım?

Herkese mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums