Tükürün Şu Şovmenlerin Yüzüne

  • 21.08.2013 00:00

 Kaba kuvvet kimi sorunların çözümü için tercih edilen yollardan biri oldukça, fikir özgürlüğü devamlı baskı altında olacak, İnsanlar kendini ifade etmedikçe de varlığı hissedilmiyor, bu da nitelikli insanların ölümü anlamına gelmektedir. Bu durumda memleket soytarı ve serserilerin elinde kalır, gel de böyle bir memlekette yaşa yaşayabilirsen.

Fi tarihte biri Ahmet Türk’e kafa attı, ki Barış ve Demokrasi Partisi(BDP)’nin en uysal en barışçıl davranan kimselerden biri gibi duruyor.

Bir Diğeri enerji bakanı Taner Yıldıza yumruk attı, ki Kabinenin en kibar Bakanlarından biri, işiyle uğraşan bir beyefendi.

Şimdi de bir başkası Bakan Bekir Bozdağ’a saldırdı…İşini yapan bir bey efendi.Peki ne diye bu nitelikli kimselere saldırılıyor? Mesele babayiğitlik midir? Delikanlılık mıdır? Maalesef hiç biri… gevezelikten öte gitmez.

Ben insanım diyen her vatandaştan istirhamım şudur; bu şovmen kimselere pirim vermeyelim, toplum içine sanki bir marifet işlemişler edasıyla birer kahraman havasını atmasınlar.İnsanoğlu bu dünyaya her istediğini, istediği zamanda yapsınlar diye gönderilmemiştir.Üstelik bu saldırılar insanımızın moralini bozuyor, toplumun stres katsayısını arttırıyor.

Zamanın birisinde yaşlı bir kadının biricik oğlu varmış, yaşlı kadın ikide bir -evladım senin varlığın toplumda hissedilmiyor, bir şeyler yap ki toplum senden bahsetsin ben de azıcık iftihar edebileyim. Çocuğu fazla zorlayınca çocuk çeşmenin yanı başında bulunan musalla taşına af buyurun işiyor, artık siz görün temaşayı, gelen giden kadının çocuğundan bahsediyor. Çocuk bir gün manalı manalı annesine bakarak soruyor -Nasıl memnun kaldın mı anne? Anlayana tabi, bu saldırgan heriflerin de yaptığı budur.

Bu memlekette saldırgan insan istemiyoruz  bahanesi ne olursa olsun kendi ölçülerinde şahsiyet sahibi olup temsiliyet vasfı olanların saldırıya uğramasını ise hiç istemiyoruz…

Bu davranışlarda bulunan insanları da kuvvetle kınıyoruz.Çünkü bu saldırgan vasıf sinsi bir şeytan olarak toplumda var oldukça kimim kime ne zaman saldıracağı bilinmediği için toplum hep bir korku ile yaşamak durumunda kalıyor maalesef. Onun için diyorum ki tükürün bu tür saldırıyı gerçekleştiren kimselerin yüzüne, insanımızın kalitesini düşürüp, bizi barbar göstermesinler.

Saldırmak bazen silahsız, bazen de silahlı oluyor maalesef işte görüyorsunuz Muş’ta, Bismil’de Hazro’da İnsanlar katliam denebilecek tarzda bir birinin kökünü kazırcasına bir birine saldırıyorlar.

Bu konuda Okul bazında Milli Eğitim Bakanlığı, Sürekli eğitim konusunda Diyanet ve Seçtiği muhtar Atadığı Kaymakam açısından İçişleri Bakanlığı kendini sorgulamalıdır.Bu tür suçlar alt yapılı ağır meselelerdir.

Zaman özeleştiri zamanıdır diyor, saygılarımı sunuyorum.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums