TÜRKİYE HALKINA TELEKİNEZİ ETKİSİ!

  • 4.02.2016 00:00

 Bu halk, lideri “Siz adam öldürmeyi iyi bilirsiniz” diyerek İsrail ve Yahudilere yüklendiğinde de, “İsrail’e ihtiyacımız var” dediğinde de alkışlıyorsa, liderde sorun yoktur. 


Suriye sınırında Türkiye jetleri düşürdüğünde Saray’dan yapılan “Suriye sınırında Rus uçağı düşürdük” açıklamasını da, “Rus uçağı olduğunu bilseydik farklı davranırdık” açıklamasını da aynı beğeniyle karşılıyorsa, Saray’da sorun yoktur. 

Bu halk, Musul’a 1200 asker gönderdik açıklamasının ardından yapılan “Musul’dan asker çekmeyiz”açıklamasını kahramanlık görüp daha ağızlardaki tükürüğü kurumadan “Musul’daki birliklerimizi tanzim ettik” sözlerini de bir başka kahramanlık modu görüyorsa, ortada sorun ötesi bir durum var demektir. 

Bir halkın 17-25 Aralık yolsuzluk sohbetlerini her ülke siyasetinde olan, sıradan işler kabul etmesi, “Çalıyorlar ama çalışıyorlar” diye dünya tarihine geçecek bir atasözü yaratması da anormal ötesi bir durumdur. 

Vergisini düzgün veren, devlete ve topluma karşı görevlerini yerine getiren, seçtiği insanlardan tutarlı, namuslu, ilkeli olmasını bekleyen dünya üzerinde hiçbir halk bunları doğru karşılamaz, karşılayamaz. 

Demek ki, ortada ciddi bir durum var. 

Bence Saray’ın danışmanı haklı. Telekinezi diye bir şey var ve işliyor. Şu anda Türkiye’nin yüzde 50’den fazlası bu Telekinezi’nin etkisi altında.

Wikipedia’da Telekinezi maddesini sorguladığınızda karşınıza şu tanım çıkıyor: 

“Telekinezi terimi Yunanca ‘uzak’ anlamındaki ‘tele’ sözcüğü ile ‘hareket’ anlamındaki ‘kinesis’ sözcüklerinden türetilmiş olup, metapsişikçilerce var olduğunu öne sürdükleri fiziksel medyumluk yeteneğine sahip bir insan tarafından eşyaların el veya bilinen diğer araçların yardımı olmaksızın uzaktan hareket ettirilebilmesi paranormal olayını adlandırmak üzere kullanılmaktadır. Parapsikologlar bu var sayılan olayı psikokinezi kapsamında ele alırlar. Bir başka deyişle, telekinezi terimi daha çok metapsişikçiler tarafından kullanılmaktadır; parapsikologlar ise psikokinezi terimini tercih ederler.” 

Bir halk uysa da uymasa da her durumda liderin uyguladığı politikaları sorgulamadan kabul ediyorsa, yolsuzluk iddialarından rahatsız olmuyorsa, parapsikologlar devreye girmiş demektir. 

O yüzden Yiğit Bulut’a hak veriyorum. Bu Telekinezi var ve işliyor. Anadolu’daki etkisi ise müthiş. Herhalde orada doğa koşulları düşünce dalgalarının kitlelere daha etkili ulaşmasını sağlıyor. 

Gazeteciler ne yazarsa yazsın, ne haber yaparsa yapsın bu Telekinezi ile başa çıkması bence imkânsız.Adamlar çıkıp “Mavi Marmara baskınında İsrail haklıydı, dinci teröristler İsrailli dostlarımıza kötülük yapmaya gidiyordu… Filistin’den bize ne? Filistin’le sınırımız mı var” dese, hemen içselleştirecek dindar bir kitlenin varlığı başka türlü açıklanamaz çünkü.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums