Kurtulmuş, kimden neden utanıyor ki…

  • 24.06.2015 00:00

 Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin Reza Zarrab’a verdiği ödül ve ödülü bizzat AKP’li iki bakanın vermesi büyük tepkiye yol açtı.

 Partisinin çizgisi adına doğru tepkiyi Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi verdi ve yaptığı işin arkasında durdu.

 Şaşırtıcı olan Numan Kurtulmuş’un tepkisiydi. Kurtulmuş, tepkiler üzerine yaptığı açıklamada üzüntüsünü dile getirip şöyle konuştu:

“Kime ödül vereceğimizi bilmiyorduk. Hayatımda hiç görmediğim isimle orada oldu-bitti ile karşılaştık. Keşke bize önceden kime ödül vereceğimizi söylemiş olsalardı. Eğer Zarrab’a ödül verileceğini bilseydim o karenin içinde yer almazdım, çok üzüldüm.”

Niye ki…

 Bu genç adam, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deyimiyle hayırsever bir işadamı değil mi!

 İran’dan gelip Türkiye ekonomisini canlandırmak, cari açığını küçültmek için çırpınan bu başarılı iş adamı, Paralel Yapı’nın AKP hükümetini devirmek için arada çerez yaptığı bir mağdur değil mi…

KENTSEL DÖNÜŞÜM UZMANI!

 Sarraf’ı kurban etmek isteyen komplocu polisler, bakan oğullarının evlerine dolar, para sayma makineleri, kasalar koymamış mıydı!

Yoksa o çikolata kutularının içinde çikolatadan başka şeyler mi vardı veya pahalı kol saatinin parası konusu gerçekten tartışmalı mıydı!

Zarrab’a ödül vermekten utanıyorsanız, Meclis’te onunla işbirliği yapmakla suçlanan arkadaşlarını aklamak için parmak kaldıran arkadaşlarınızla gurur mu duyuyorsunuz!

Zarrab’la aynı kareye girmekten rahatsızsa vicdanınız, onu yolsuzlukla ve usulsüzlükle suçladığı için cezaevine girmiş polis, savcı, hakimlerin durumundan rahatsızlığınız yok mu…

Adamcağız sadece başarılı bir iş adamı değil baksanıza. Kentsel dönüşüm uzmanı aynı zamanda. Boğaz’ın çirkin yapılarını alıp biraz genişletip, biraz yükseltip, biraz da güzelleştiriyor. Mimarlar Odası’nın da bir ödüle layık görmesi gerekmez mi kendisini…

 SİNDİRMEK HİÇ KOLAY DEĞİL!...

 Aslında Zarrab olayı, AKP’nin herhangi bir partiyle ortaklık kurmasının ne kadar zor olduğunun bir göstergesi. Belki de özellikle bu amaçla sahnelenmiş bir müsamere. Muhtemel koalisyon ortaklarını rahatsız etmeyi, tabanı karşısında zor duruma düşürmeyi amaçlayan bir girişim.

AKP ve Davutoğlu’nun CHP dahil, her partiyle koalisyona hazır olduğu malum. Ama Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın herhangi bir koalisyonu rahatlıkla içine sindirmesi kolay değil.

Çünkü bu Meclis’te bir hükümet ortaklığı, bir de Meclis araştırma-soruşturma komisyonları ortaklığı olacak.

AKP’nin hükümet ortağı, Türkiye’yi yönetme meselesinde onlarla, yolsuzlukların üzerine gitme konusunda ise muhalefetle ortaklık yapacak sürekli.

Muhalefetin verdiği ‘Cumhurbaşkanlığı Çankaya’ya taşınsın’ şeklindeki bir öneriye iktidarın küçük ortağının hayır demesi veya Bilal Erdoğan’ı koruyup kollaması mümkün mü…

Daha çok sürprize hazır olun derim.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums