Bu deliliği yapmazlar diye umut ediyorum!

  • 3.02.2015 00:00

 Twitter fenomeni Fuat Avni; ağırlıklı kesimi tutan, bir kısmı spekülatif kalan tweetleriyle ün kazandı. Saray ve iktidar seferberlik ilan etmelerine rağmen Fuat Avni’nin kim olduğunu bulamadı. Ancak attığı tweetler sinirleri o kadar bozdu ki, Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine meydanlardan “Erkeksen ortaya çık” diye seslenmek zorunda kaldı.

 
Fuat Avni son olarak medya ve yargı çevrelerini kapsayan büyük bir operasyonun geldiğini duyurdu Twitter’dan... Saray ve iktidar tarafından yalanlanmayan, kimi yandaş kalemlerce doğrulanan bu iddia için Çağlayan’da hummalı bir çalışma olduğu bilgisi var. Siz bu satırları okuduğunuzda operasyon gerçekleşmiş bile olabilir.
 
İddiaya göre, hazırlanan 200 kişilik listede iktidara muhalif kimlikleriyle tanınan Nazlı Ilıcak, Emre Uslu, Yasemin Çongar, Ahmet Altan, Can Dündar, Ekrem Dumanlı, Adem Yavuz Arslan gibi birçok isim var. 
 
Bu operasyonun gerçekleşmesi durumunda Türkiye’nin açık faşizme geçtiğinin tescilleneceği kesin. İş adamlarından topladığı parayla kendisine bağlı bir havuz medyası yaratan iktidar, bununla da yetinmeyip kendisini rahatsız eden medya gruplarına hayat hakkı tanımama kararlılığında görünüyor.
 
ARTIK CADI AVI SÜRPRİZ OLMAZ...
 
Yolsuzluk, MİT TIR’ları, Roboski gibi iktidar için netameli konulara giren gazete ve gazeteciler hemen kara listeye alınıyor. Artık akreditasyon listesi kesmiyor demek ki. Askeri vesayet günlerinin beteri bir dönemdeyiz. O zaman da karargahlarda gazeteciler dost ve düşman diye ayrılırdı ama baskı hiç bir zaman bu boyutta olmazdı açıkçası.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, devletin kanalından MİT TIR’ları haberini yapan Can Dündar’ı açıkça tehdit ettiği göz önüne alındığında McCarthy dönemine benzer bir Cadı Avı’nın başlaması hiç de sürpriz olmaz.
 
Joseph Raymond McCarthy, 1947’den 1957’deki ölümüne kadar Cumhuriyetçi Parti’nin Wisconsin Senatörü idi.
 
1950’den itibaren Amerika Birleşik Devletleri ile Sovyetler Birliği arasındaki Soğuk Savaş’ın şiddetlenmesiyle sahneye çıktı ve Amerika’nın önde gelen bir çok ismini Sovyet ajanlığıyla suçladı. Müthiş bir demagogtu. Hedef aldığı isimlere yönelttiği ajan, komünist, eşcinsel, vatan haini gibi suçlamaların hiç bir temeli yoktu.
 
Ama yine de binlerce insanın hayatını kararttı.
 
GELİNEN NOKTA CİNNET HALİ...
 
Şimdi de Türkiye’de benzer bir dönemden geçiyoruz. Vatan haini, ajan olarak suçlanmanız için iktidarın hoşuna gitmeyecek haber ve yorumlar yapmanız, mazlumun yanında yer almanız yeterli.

İçine girdikleri panik halinin tek açıklaması var: Erdoğan’ın gündemiyle AKP tabanının gündeminin tamamen kopması ve Erdoğan’ın sürekli bir düşman arama ihtiyacı içinde olması.
 
Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş’ın, Erdoğan’ın sözlerine cevap vermeyip kendi bildikleri yolda ilerlemeleri belli ki AKP’nin oy oranının düşmesine yol açıyor.
 
Gelinen son nokta, bir cinnet hali. Türkiye’yi muz cumhuriyetine dönüştürecek, hukuku tamamen askıya alacak bir intihar girişimi. Umarım bu bilgiler yanlıştır ve böyle bir kara olaya tanıklık etmeyiz.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums