Ekmek parası için ölenler ve Ak Saray

  • 2.11.2014 00:00

 Recep Tayyip Erdoğan’ın 350 milyon dolara mal olan Ak Saray’ı dünya medyasının da diline düştü. Hem Washington Post, hem New York Times dün eşine ancak diktatörlük rejimlerinde görülecek bu yapıyı sayfalarına taşıdılar.

Kremlin, Beyaz Saray ve Buckhingam Sarayı’ndan daha büyük bir Ak Saray’ımız var ama kişi başı milli gelirden eğitim kalitesine kadar her alanda bu ülkelerin fersah fersah gerisindeyiz. Elbette iş kazaları ve bu kazalar sonucu meydana gelen ölümlerde de…

Madenlerimizde gerekli denetim yapılmadığı için iş güvenliği konusunda çağdışıyız ama altında tünelleri olan bir sarayımız var.

200 MİLYON DOLARLIK UÇAK

Ayrıca 200 milyon dolara alınan bir başkanlık uçağı, Boğaz tepelerinde kaça mal olacağı bilinmeyen bir başka saray yavrusu inşaatı da var.

Dünya medyası, Erdoğan’ın hem cumhurbaşkanlığı, hem başbakanlık koltuklarını üstlendiğini vurguluyor ama Davutoğlu kendisini gerçekten başbakan sanıyor.

Kendilerine saraylar inşa eder, lüks içinde yaşam sürerken Müslüman kardeşlerini yerin altında ölüme mahkum etmekten gocunmuyorlar. Yolsuzlukların yol açtığı iş kazalarına kulak tıkıyorlar. Tek yaptıkları her ölümden sonra kameraların karşısına geçip üzgün üzgün poz vermek. Sonra, durmak yok, yola devam…

Ölümlerin meydana gelen madenler ya; AKP’ye ciddi destek sağlayan veya bizzat AKP’lilerin sahip olduğu madenler. Bu madenlere ruhsat verme yetkisi de Enerji Bakanlığı’nda değil, Başbakan’da. Artık herhalde Cumhurbaşkanı’na geçmiştir bu yetki.

DOĞANIN DENGESİNİ BOZUYORLAR

Nerede rant varsa, orada çok titizler. İstanbul’da bir karış yeşil alan bırakmamak pahasına, cami kılıfı altında her yeri yağmalıyorlar. Doğanın dengesini bozacak her türlü karara imza atıyorlar.

Bütün bunları yaparken, marifetlerini yazma yeteneği kalmış grupları düşman ilan edip savaş açıyorlar. Erdoğan’a biat etmeyen medya patronlarına her gün bir köşeden tehdit geliyor, Hizmet hareketi Milli Güvenlik Kurulu kararıyla yeniden devlet düşmanı ilan ediliyor.

Erdoğan’a biat ederseniz yolunuz açılıyor, paraya kavuşuyorsunuz ama kişiliğinizden, insanlığınızdan, değerlerinizden vazgeçmeniz gerekiyor.

Suudi kralları gibi lükse, şatafata düşkün siyasi kadrolarımızla, sık sık meydana gelen ölümlü iş kazalarımızla, yolsuzluklar ve IŞİD’e verdiğimiz destekle dünya medyasının dilindeyiz.

Hukukun üstünlüğü, reformlar, demokrasi artık sadece lafta kalmış durumda. Dertleri demokrasi değil, kendilerini zenginleştirmekmiş meğerse.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums