İDRİS NAİM ŞAHİN ve YILMAZ ÖZDİL

  • 25.05.2012 00:00

 

 

İdris Naim Şahin Kim?  İçişleri Bakanı.

 

Yılmaz Özdil  kim? Hürriyet Gazetesi  yazarı  .Beyaz Türk’lerce yapılan hükümet muhalifliğinin en çok okunan kalemi.

Ancak iş Uludere/Roboski olayına gelince muhaliflik ve karşıtlık bitiyor ve fikirdaşlık başlıyor.

Hangi? Noktada bu fikirdaşlık, bombalamaya maruz kalıp ölen 34 yurttaşımıza bakışları konusunda.

“Filmin bütününe bakılınca özür dilenecek bir şey yoktur” İçişleri bakanının açıklamalarındaki en can alıcı cümle bu.

Bu cümlede Yılmaz Özdil’den “Entel barların romantik tayfası ” 50 liracık için canını tehlikeye atan zorunda kalan masum köylü filan diyor ama. Haftada iki sefer yaptığında ayda 15 bin lira kazanıyor o masum!”

Birbirinden farklı gözüküp birbirine o kadar yakın ifadeler ki bunlar.

İdris Naim Şahin içinde Yılmaz Özdil içinde orada ölenlerin bir hükmü yok. Yurttaş olarak bir değerleri yok.

Yılmaz Özdil açısından katliama maruz kalanlar ayda 15 bin lira kazanan komprodor  işadamları.(!)

Yılmaz Özdil ile İdris Naim Şahin’i kıyaslarsak, Yılmaz Özdil’in fersah fersah fark attığını söyleyebiliriz. Çünkü bunları 4 ay öncesinde yazdı.Yılmaz Özdil yıllardır bu sahnede İdris Naim Şahin  bu sahnede daha yeni ve sahnede geleceği yok gibigözüküyor.

Beyaz Türkler açısından Yılmaz Özdil hükümete çakarak yazınca alkış tutulan bir yazı aynı tarz İdris Naim şahin tarafından yapılınca yine hükümete çakmak için karşı çıkılan bir tavır haline geliyor.

Bütün mesele hükümete çakmak mı? İnsaniyet, yurttaş hakları, özgürlük, eşitlik, doğruluk duyguları dumura uğramış durumda mı?

25 Mayıs günkü yazısında Yılmaz Özdil yazısını yine Uludere ve hükümete bağlamış,  ve işin sebebini de bulmuş.Kariyeri ulaştırma ve lojistikten ibaret birini Hava Kuvvetleri Komutanı yapmak  imiş., Uludere’nin sebebi.

Kuvvet komutanların atamalarının Yüksek Askeri Şura ile atandığını bilmez mi? Bilir. Ancak görev çarpıtma olunca yazı bu şekilde yazılır.

Güneşi balçıkla sıvama işi ihaleye çıksa kesinlikle bu ihaleyi Yılmaz Özdil kazanır, İdris Naim Şahin’i de şantiye şefi yapar. Tersi olur mu? Olur. İdris Naim Şahin işveren Yılmaz Özdil şantiye şefi. O onda ki güç dengelerine göre değişir durum.

İdris Naim Şahin ve Yılmaz Özdil ‘in olaylara bakışları aynıdır. Sadece tuttukları takımlar ayrıdır.Türkiye’de futbol takımları bir araya gelip kulüpler birliğini kuruyorlar ya durum o durumdur.

Ülkemizde olan da budur. İdris Naim Şahin ya da Yılmaz Özdil’den birini tutmaya mecbur edilmek.

Hangisini tutarsanız tutun aslında aynı düşüncenin savunucusu oluyorsunuz.

İdris Naim Şahin’in karşıtının Yılmaz Özdil olması sadece acı veriyor.

İdris Naim Şahin başbakanın marangoz hatası ise Yılmaz Özdil kimin marangoz hatası.


 

 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums