DERİN BELEDİYECİLİK ve FİKRET ALBAYRAK

  • 19.04.2012 00:00

 Acaba başka var mıdır? Diye büyük merak içerisindeyim.

Neyi mi? Merak ediyorum. Belediye başkanımız Sayınn Fikret Albayrak’ın başka gizli amaçları olup olmadığını.

Gizli amaçları olan bir belediye başkanına sahip olmanın öfkesi ile yazıyorum.

Bir imar planı yaptırtıyor ve bu imar planın gizli bir amacı olduğunu söylüyor.

“Siz bakmayın benim seçim zamanı söylediklerime hepsi palavraydı. Aslında benim gizli amaçlarım vardı bunları sakladım. İşte şimdi söylüyorum. Yerseniz” diyor.

“Ben halka palavra attım, asıl hedefim gizli amaçlarımı gerçekleştirmekti “ diyor,  belediye başkanını cansiperane savunun Özdilcik’lerin alkışlarını bile duymakta zorlanıyoruz böyle bir yaklaşım karşında.

Bir yandan da merak etmiyor değilim Özdilcikler bu konuda nasıl davranacaklar diye.

Neymiş? Belediye başkanımız biliyormuş ki Akçakoca’nın nüfusu 10 yıl sonra çok artacakmış. Ne kadar çok o da belli değil.

Belediye başkanının çok dediği rakamı tahmin edemeyen biz faniler kabahatliyiz(!)

Hangi? Demografik(nüfusbilim) verileri ile bu kanaate ulaştı merak ediyorum. Bu bilgileri paylaşmasını talep ediyorum.

İşin aslını söyleyeyim elinde öyle demografik veriler falan yok, sallamış işte

 Her yaptığı planın doğru olduğuna inanması ve gizli planları olduğunu fütursuzca söylemesine ne demeli?

Ben buna en hafif tanımlama ile Akçakoca halkına yapılan saygısızlıktır diyorum.

“Burası bir turizm kenti, burayı turistler için hazırlamak gerekiyor” diyen Albayrak, revize edilen imar planının asıl amacını açıkladı. Albayrak, “ Bu imar planının aslında gizli bir amacı vardı. Benim asıl hedefim araçsız bir şehir oluşturmaktı. Bu şehrin içine araçlar girmeyecek. Ben biliyorum ki 10 yıl sonra Akçakoca çok kalabalık olacak. Ulaşım faytonlarla, bisikletlerle olacak. Asla motorlu araç sokmayacağız.”

Öfkeme mazhar olan açıklama bu birkaç yerel gazetede yer aldı. Okuyamayanlar için bu alıntı.

Büyükada da dahi faytonlar hayvanlara iyi bakılamadığı ve çevre kirliliği yarattığı için kaldırılırken biz önümüzdeki yıllarda faytonlarla yaşacağız ne diyelim, fantezilerin ve sallamaların sınırı yok ki.

Böyle bir kararı Akçakoca halkı ile istişare etmeye gerek bile görmüyor.

Kendisine göre mükemmel olan kişiliğini kabul etmiş olan Akçakoca halkı her dediğine her eylemine biat edecek diye düşünüyor olmalı.

Akçakoca halkını sadece etrafındakilerden sanmak gafletine ne diyebilirim ki.

Bir tanıdığım var özürlü, ulaşım için her daim motorlu taşıtlara muhtaç, bu aralar kendisine konut edinmeye çalışıyor. Belediye başkanımız trafiğe kapatılacak alanları şimdiden ilan etse de arkadaşım konut edinirken mağdur olmasa, motorlu taşıtların girebileceği yerlerden konut edinse.

Belediye başkanından bir an önce bu arkadaşım için açıklama talep ediyorum, biraz insafı kalmıştır, özürlü birini mağdur etmez diye.

Bundan sonra teyakkuz halinde olacağım acaba belediye başkanımız Sayınn Fikret Albayrak’ın başka gizli planları var mıdır? Diye.

Mesela, Merkez Camii’ni incelerken görsem, acaba burayı kültür merkezi ya da spor salonu yapmak gibi gizli bir amacı olabilir mi diye düşünmekten kendimi alamayacağım.

Yahu! Bu açıklama imar planını içindeki gizli amaçları saklamak dikkatleri başka yöne çekmek için yapılmış olmasın. Durduk yerde gizli amaç filan derken imar planından da işkillendim.

Yerel tarihimiz Sayınn Fikret Albayrak’ı gizli amaçları olan, bu amaçlarını seçilirken halktan saklayan bunu daha sonra halka övünerek anlatan, “derin belediyecilik” anlayışına büyük(!) katkıları olan biri diye anlatacak.

 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums