Serbay Interactive Çırağan Sarayı’nda Gerçekleştirilen E-Ticaret Zirvesi’nde Yerini Aldı

Pazarlama Türkiye ve IdeaSoft liderliğinde 4 Kasım’da gerçekleştirilen E-ticaret Zirvesi’nde teknoloji girişimlerini, dijitalleşen B2B ve B2C şirketleri, medya ve iş dünyasından önemli isimleri Çırağan Sarayı’nda ağırlandı.

Serbay Interactive Çırağan Sarayı’nda Gerçekleştirilen E-Ticaret Zirvesi’nde Yerini Aldı
7.11.2022 - 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
1712

Düzce’nin önde gelen reklam ajanslarından Serbay Interactive E-Ticaret Zirvesinde yerini aldı. E-Ticaret sektöründe IdeaSoft’un bölge bayisi olan Serbay Interactive bu görkemli zirvede IdeaSoft’u yalnız bırakmadı. Çırağan Sarayı’nda düzenlenen E-Ticaret Zirvesinde IdeaSoft’un yeni ürünü eticaret.com’un lansmanında yeni projelerinin detayları hakkında bilgi edindi.

 

Serbay Interactive Reklam Ajansı adına açıklamalarda bununan Ajans Başkanı Görkem Özdemir ”Pazarlama Türkiye’nin seçtiği ‘Yılın En İyi E-Ticaret Servis Sağlayıcısı’ ödülüne layık görülen IdeaSoft ‘un mutluluğuna ortak olduk. Başta IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara ’yı ve beraberinde tüm IdeaSoft ailesini tebrik ederiz.” dedi.


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums