Özkan Gözütok Düzce Üniversitesi Kariyer Topluluğu İle Girişimcilik Kampında Bir Araya Geldi

Düzce Üniversitesi Kariyer Topluluğu (DÜKAT) ve Serbay Akademi iş birliği ile “İyi Bir Gelecek, İyi Bir Stajla Başlar” konulu eğitim gerçekleştirildi.

Özkan Gözütok Düzce Üniversitesi Kariyer Topluluğu İle Girişimcilik Kampında Bir Araya Geldi
8.05.2023 - 16:33
Güncelleme 8.05.2023 - 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
429

Bu yıl Karabük Üniversitesi Konukevi’nde Düzce Üniversitesi Kariyer Topluluğu tarafından dördüncüsü düzenlenen Girişimcilik Kampı’nda, Serbay Interactive Kreatif Direktörü Özkan Gözütok, Düzce Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. “İyi Bir Gelecek İyi Bir Stajla Başlar” adlı sunumu ile Gözütok, girişimcilikte ve iş hayatına girişteki tecrübelerini anlattı.



Eğitimde Staj yapmanın önemini, üniversite hayatı boyunca öğrencilerin kariyerlerine nasıl yön vermeli, iyi bir stajın yaşamımıza etkisi hakkında bilgiler verildi.

Serbay Interactive Ajans Başkanı Görkem Özdemir, İş Geliştirme Uzmanı Sümeyye Atasever ve Dijital Stratejist Ertuğrul Özkan katılım sağladığı eğitim, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.


Editör: N. Cingirt

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums