DEVA Partisi Lideri Babacan, Erdoğan'a sordu: Yola çıktıklarınızdan kaçı yanınızda?

Ankara Sincan İlçe Başkanlığı binası açılışında konuşan DEVA Partisi Lideri Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Yola beraber çıktığınız arkadaşlarınızdan kaçı yanınızda?" diye sordu.

DEVA Partisi Lideri Babacan, Erdoğan'a sordu: Yola çıktıklarınızdan kaçı yanınızda?
20.06.2021 - 07:41
1278

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara Sincan İlçe Başkanlığı binası açılışında konuştu. Babacan, AK Parti hükümetinde yer aldığı dönemlere ilişkin olarak, "Bizim sadece yaptıklarımız değil yanlışlara engel olmak için verdiğimiz mücadele çok önemli" dedi.

ERDOĞAN'A SORDU: KAÇI YANINIZDA?

Erdoğan'ın 'Yat deyince yat, kalk deyince kalk' kadrolar oluşturduğunu belirten Babacan, Erdoğan'a sordu: Yola beraber çıktığınız arkadaşlarınızdan kaçı yanınızda?

Bunda 3-5 sene önce Erdoğan'a ağır hakaret eden bir partinin genel başkanının şimdi Erdoğan'ın yanında olduğunu söyleyen Babacan, "28 Şubat'ın karanlığından çıkan bir partinin genel başkanı yanınızda. Nereden nereye?" dedi.

Babacan, AK Parti'ye oy veren vatandaşlara seslenerek, şunları söyledi: "Sizlerin haktan hukuktan vazgeçmediğinizi biliyorum. Ortada dönenleri içinize sindiremediğinizi biliyorum. Siyasetçilerin çetelerle iş tuttuğu günleri kabul etmediğinizi biliyorum. Asla sineye çekmediğinizi de biliyorum."

"TÜRKİYE BU KRİZLERE MAHKUM DEĞİL"

Babacan, Türkiye'nin mevcut konumunu ve gündemde olanları ise "Türkiye bu krizlere mahkum değil" diyerek değerlendirdi. Çiftçinin ve tarım sektörünün sorunlarına da değinen Babacan, "Bırakın şu inadınızı. Kanal İstanbul'a ayıracağınız parayı sulama projelerine ayırın. Çiftçinin yüzü gülsün" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE PATİNAJ YAPIYOR"

Erdoğan'a seslenen Babacan, "Formül belli, dürüst ve işinin ehli kadroları işin başına getireceksiniz" dedi. "Milli gelir 14 sene öncesine döndü" diyen Babacan, "Biz 25 bin doları 10 sene önce hedef koymuştuk. Sebep kötü yönetim. Türkiye ile mukayese edilen her ülke hızla kalkınıyor, Türkiye ise patinaj yapıyor" şeklinde konuştu.

"NEREDE MİLLİLİK, NEREDE YERLİLİK?"

Babacan sözlerini şöyle sonlandırdı:

"Bir ülkenin zenginleşmesi 3-5 kişinin zenginleşmesi değildir. Tüm milletin alım gücünün artmasıdır. Paramızın satın alma gücü ve itibarı vardı. Sürekli yerli ve milli diyorlar. Paramız pul olmuş. Soruyorum Erdoğan'a. Nerede millilik, nerede yerlilik?

Bu milletin aklıyla, onuruyla, gururuyla alay eden bu zihniyeti gittiğimiz her yerde anlatacağız."


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums