Ali Babacan  Diyarbakır ve Viranşehir’de Kürt Sorununu Gündemine Aldı

Ali Babacan  Diyarbakır ve Viranşehir’de Kürt Sorununu Gündemine Aldı
22.04.2022 - 17:29
Güncelleme 23.04.2022 - 22:29
Kaynak: Haber Merkezi
735

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, dün Diyarbakır'daki bugün Viranşehir’de Kürt sorununu gündemine aldı. Babacan, gittiği yerlerde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Sivil toplum kuruluşları ve ilin o de gelenleriyle iftar programına katıldı.

Bugün de Viranşehir’de esnaf ziyareti yaptı.  "Eşit vatandaşlık olmadığı için bu memleketin bir Kürt meselesi var. Vaktiyle çok yol kat etmiştik. Ne yazık ki bu iktidar Kürt meselesini diriltti. Çözmek bizim boynumuzun borcu. Biz çözeceğiz" dedi.

Babacan konuşmasında; "Tüm sorunların temeli demokrasi açığı. Türkiye’de hukuk ve demokrasi can çekişiyor. Halkın iradesi gasp ediliyor. Dün Diyarbakır’daydım. Türkiye’de ne yazık ki tam demokrasi yok. Tam demokrasi olmadığı için eşit vatandaşlık yok. Eşit vatandaşlık olmadığı için bu memleketin bir Kürt meselesi var. Vaktiyle çok yol kat etmiştik. Ne yazık ki bu iktidar Kürt meselesini diriltti. Çözmek bizim boynumuzun borcu. Biz çözeceğiz.

Demokratik bir ülkede, şehirlerimizde seçmen iradesi gasp edilmez. Her adımımızı demokrasimizi güçlendirmek adına atıyoruz. Bolluğun ve bereketin yolu tam demokrasiden geçer. Sen vatandaşın hür, demokratik iradesinin üzerine kayyum atayacaksın ondan sonra ekonomiyi düzeltmeye çalışacaksın. Vay yavrum vay… Uğraş, dur. Yapamazlar.

Biz gücümüzü milletten alıyoruz. Biz gücümüzü devletin imkânlarından almıyoruz. Sırtımızı devletin imkânlarına yaslayarak siyaset yapmıyoruz. Siyaseti halkımızla beraber yapıyoruz. Bu yola milletle beraber çıktık." ifadesinde bulundu.


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums