Millet İttifakı 2. kez Bir Arada

Millet İttifakı 2. kez Bir Arada
28.03.2022 - 07:17
Güncelleme 28.03.2022 - 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
1018

Millet İttifakı’nın 6 lideri, 27 Mart Pazar günü DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ev sahipliğini yaptığı parti merkez binasında akşam yemeğinde 2. kez bir araya geldi.

AKP ve MHP’nin yeni seçim yasası değişiklik teklifine karşı geliştirilecek stratejilerin masaya yatırdığı, “Seçim ittifakı” gündeminin öne çıktığı bir buluşma olarak yorumlandı. Basına  kapalı olan toplantıda AKP ve MHP’nin seçim yasası değişiklik teklifine karşı yeni stratejiler tartışıldı.

Saadet Partisi, DEVA, Gelecek ve Demokrat Parti gibi oy oranı daha az olan partilerin, CHP ve İYİ Parti listesinden seçime katılmaları, 'ittifak içinde ittifak' diye de nitelenen, oy oranı küçük partilerin kendi aralarından birinin çatısı altında ortak listeyle seçime katılması da masaya yatırıldığı sanılıyor. Toplantı sonu ortak bildiride, birlikteliğimiz siyasal mühendislik çabalarından etikelenmeyeceği vurgusu yapıldı.

Toplantının sonrası Deva Partisi Lideri Ali Babacan partinin sosyal hesabından bir açıklama yaptı:

Genel merkezimiz bu akşam demokrasi tarihine geçecek bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e geçiş üzerinde uzlaştığımız değerli genel başkanlarla oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Sayın genel başkanlara teşekkür ediyorum.

 


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums