DEVA Partili Yeneroğlu: Soylu benim üzerimden AKP'ye mesaj veriyor

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, yaşananları Candan Yıldız’a anlattı

DEVA Partili Yeneroğlu: Soylu benim üzerimden AKP'ye mesaj veriyor
20.06.2022 - 22:23
Kaynak: Haber Merkezi
2707

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün kendisine yönelik kullandığı ‘düşman’ ifadesine tepki gösterirken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bakanlığa bağlı birimlerin tutumlarına ilişkin sessiz kalmasına tepki gösterdi. Yeneroğlu, “AK Parti içinde benim gibi düşünen bir kitleye de ‘tarafınızı seçin veya benim hedefimsiniz’ mesajını verilmeye çalışılıyor” dedi.

Kendisini arayan ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan AKP’li milletvekillerinin olduğunu söyleyen Yeneroğlu, AKP içinde kendisini haklı bulan vekillere seslenerek "Cumhurbaşkanının ülkeyi hukuksuz bir rejime çevirmiş olmasına karşı sesinizi çıkarmazsanız çok daha kötü günlerle karşılaşacağız. Bu ileri aşamanın da ne düzeyde olabileceğinin bir göstergesi olduğunu düşünüyorum emniyet açıklamasının” ifadelerini kullandı. 

"AK Parti içinde benim gibi düşünen bir kitleye mesaj veriliyor"

“Ben istifa ettiğim zaman MKYK üyelerinin en az yüzde 70'i benden daha farklı düşünmüyorlardı. Bugün çok daha kötü bir durumdayız. Cumhurbaşkanı, Soylu ile çalışmak istiyor. Her türlü hukuksuzlukla anılıyor ama hala bakan olarak bizi yönetiyor” diyen Yeneroğlu, “Özellikle benim üzerime gidilmesiyle ilgili meselede AK Parti içinde benim gibi düşünen bir kitleye de ‘tarafınızı seçin veya benim hedefimsiniz’ mesajını verilmeye çalışılıyor. ‘Mustafa Yeneroğlu gibi bir gün bizim de düşman ilan edilmemiz yakındır’ diye düşünmelerinden daha doğal bir şey olamaz.” diye konuştu. 

"Erdoğan AK Parti’yi MHP’lileştirdi"

AKP’nin, eleştirdiği tek parti döneminin de ötesine geçtiğini dile getiren Yeneroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AKP’yi köklerinden kopardığını belirterek “Bugün hukuk devletinde olması gerekenlerin hiç biri şu an ülkede mevcut değil. Erdoğan AK Parti’yi MHP’lileştirdi. Bugün AK Parti  içi boşaltılmış, insansız bir araca dönüşmüş Cumhurbaşkanı’nın kutsanması dışında bir işlevi kalmamış bir partiye dönüşmüştür” ifadelerini kullandı. 

"‘Eğer karşımıza geçerseniz hepinizi terör örgütleriyle ilişkili kabul ederiz' diyorlar"

Yeneroğlu, “AKP içindeki milletvekillerinin bu gidişata sessiz kalması çok korkunç. Birçok insan Soylu'nun despotik tutumuna itiraz ediyor.  ‘Eğer karşımıza geçerseniz hepinizi terör örgütleriyle ilişkili kabul ederiz ve bu şekilde muamele ederiz’ demek istiyorlar. Zaten tutumları da bu şekilde. Son 4,5 yılda 1 milyon civarında terör örgütü üyeliği soruşturması yürütüldü. Bu terör örgütü üyeliği ile ilgili kararlara baktığımda şu anda AK Parti  içinde yer alan birçok insan da bu nedenle içeri girmek durumunda kalır. Süleyman Soylu’nun bu hukuksuzluklarına karşı çıkabilecek iradenin bu sebeplerden dolayı da çok zor olacağını düşünüyorum” dedi. 

 


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums