CHP, Milletin Sesi Mitinglerin İkincisi Adresi Bursa 

CHP, Milletin Sesi Mitinglerin İkincisi Adresi Bursa 
17.04.2022 - 09:06
Güncelleme 23.04.2022 - 22:20
Kaynak: Haber Merkezi
966

CHP, 4 Aralık’ta Mersin’de düzenlediği Milletin Sesi mitinglerinin ikincisini Bursa’da yapma kararı aldı. Sonbaharda bir erken seçim olacakmış gibi çalışan CHP, yazın izleyeceği stratejiyi de belirledi. Mayısın üçüncü haftası yapmayı planlıyor. Haziran ayında da Kadıköy'de 'Demokrasi ve Özgürlük Mitingi' yapılacak. 

CHP başta Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tam kadro sahada olacak. CHP’liler özellikle seçimin kaderini belirleyecek olan ‘kararsız’ları ikna etmeye çalışacak, partinin çözüm önerilerini anlatacak ve hazırlanan ‘çözüm önerilerimiz’ kitapçığını dağıtacak. 

Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı'ndan sonra ‘Milletin Sesi’ mitingini büyükşehri kıl payı kaybettiği Bursa'dan başlatacak. Mitingin başında vatandaşlar kürsüye çıkarak konuşacak. 

Milletin Sesi mitinglerinin ayda bir ve hafta sonu yapılması planlanıyor. Edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu daha sık miting yapmaktansa il ziyaretlerine ağırlık verecek ve sıklaştıracak. 

Kılıçdaroğlu yapacağı il ziyaretlerinde kanaat önderleri, gençler, kadınlar, esnaf ve çiftçiyle buluşacak. 

Kılıçdaroğlu’ndan önce milletvekili ve Parti Meclisi üyelerinden oluşan hazırlık ekibi de o illere gidecek. 


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums