Tanal'dan İkizdere prostestolarına destek: İş makinesinin üzerine çıktı

İkizdere'de günlerdir süren taş ocağına karşı halkın tepkisine CHP'li Tanal da destek verdi. Tanal bölgeye giren iş makinesinin üzerine çıktı ve suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Tanal'dan İkizdere prostestolarına destek: İş makinesinin üzerine çıktı
2.05.2021 - 16:35
1096

Karadeniz’in termal ve kış turizmi için yeni turizm destinasyonu alanı olarak belirlenen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘örnek yayla’ modellerinin uygulanacağı iki noktadan biri seçilen doğal sit alanı Rize’nin İkizdere Vadisi Gürdere ve Cevizlik Köyü’nde 16 milyon tona yakın taşın alınacağı bazalt ocağı açılacak. Açılması planlanan bazalt ocağına bölge halkının tepkisi ise günlerdir sürüyor. 

İkizdere ilçesindeki İskencedere Vadisi'ndeki söz konusu projeye tepki gösteren halka destek olmak için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Avukat Mahmut Tanal da 3 gündür burada bulunuyor.

'ÇALIŞMALARIN ACİLEN DURDURULMASI GEREKİYOR'

Tanal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Taş ocağı bahanesiyle İkizdere’de doğayı tahrip edenler hakkında suç duyurusunda bulundum. Bu çerçevede İşkencedere Vadisi’ndeki çalışmaların acilen durdurulması gerekiyor" diyerek suç duyurusu dilekçesini yayımladı.

1.jpg

2.jpg

İŞ MAKİNESİNİN ÜZERİNE ÇIKTI

Twitter hesabından "İkizdere'de planlı ve programlı bir şekilde doğa katliamı gerçekleştiriliyor" diyen Tanal, iş makinesinin üstüne çıktığı görüntüleri paylaştı.

Ayrıca başka bir paylaşımında da "Rize İkizdere’deki İşkencedere Vadisi’nde iş makineleriyle ağaçları katlediyorlar, doğayı talan ediyorlar! Çalışmaları hızlandırdılar. Hep birlikte doğa düşmanlarına 'dur' diyelim!" ifadelerini de yer verdi.

 


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums