CHP'den video... Gün gün 128 milyar dolar hikayesi

CHP'li Tuncay Özkan, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere, "128 milyar dolar nerede" sorusuna yanıt olarak iktidar temsilcilerinden yapılan açıklamaları bir videoda derledi.

22.04.2021 - 05:42
896

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; iktidar yetkililerinin, "128 milyar dolar" tartışmaları ile ilgili birbiriyle çelişen açıklamalarını bir videoda derledi.

Özkan da videoyu, "Gün gün 128 milyar dolar hikayesi. Hepsi kayıtlarda artık internet denen olay var" notu ile paylaştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanlarından Yiğit Bulut'un sözleriyle açılan video, yine Erdoğan'ın "Artık dünya öyle bir dünya ki ağzından çıkan bir sözün esiri olursun. Bunların hepsi kayıtlarda artık. Artık internet denilen bir olay var. Her şey kayıtlarda. Ayıptır, nasıl böyle yalan söylüyorsun" açıklamasını yaptığı görüntülerle sona erdi. (HABER MERKEZİ)


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums