CHP'li Başarır'dan Süleyman Özışık'a belgeli yanıt

CHP’li Başarır, yandaş gazeteci Süleyman Özışık’ın sadece AKP dönemindeki Gemlik Belediyesi’nden almış olduğu hizmet alım bedeli belgelerinin bazılarını yayınladı.

CHP'li Başarır'dan Süleyman Özışık'a belgeli yanıt
20.06.2021 - 08:00
1769

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, katılmış olduğu bir televizyon programında iktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Süleyman Özışık’ın, 4 ilçe belediyesi ve bir büyükşehir belediyesinden ‘Yazarlık Okulu Projesi’ kapsamında program hizmet alımı yaptığını açıklamıştı.

Bunun üzerine Süleyman Özışık, atmış olduğu tweet ile Ali Mahir Başarır’ı yalanlayarak ‘… Söylediğin rakamların binde birini almadım. Bu iftiralarını mahkeme salonunda ispatlamana fırsat vereceğim…’ sözlerini ifade etti.

Bunun üzerine, CHP’li Ali Mahir Başarır, Süleyman Özışık’ın, ‘Yazarlık Okulu Projesi’ kapsamında binde birini almadığını dahi iddia ettiği, sadece AKP dönemindeki Gemlik Belediyesi’ne bazı belgeleri paylaştı.

‘UTANMADAN BİR DE CEVAP VERİYOR’

CHP’li Başarır, Süleyman Özışık’ın sadece AKP dönemindeki Gemlik Belediyesi’nden almış olduğu hizmet alım bedeli belgelerinin bazılarını yayınlayarak, ‘’Bu sözde gazeteci, söylemiş olduğum rakamların binde birini almadığını ifade ediyor. Ben, şimdi bu kişinin sadece Gemlik Belediyesi’nden, AKP döneminde almış olduğu paraların belgesini yayınlıyorum. Diğer AKP’li ilçe belediyeleri ve büyükşehir belediyesinden aldıklarını da kendisi yayınlasın. Utanmadan cevap vereceğine, hangi belediyeden ne kadar para aldığını kendi yayınlasın. Söylediklerimin, binde birini almadım diye ifade eden kişi, umarım bu belgeleri görünce yüzü kızarır, utanır. Mahkeme salonuna ulaşmadan, ben bu şahsa sadece bir belediyeden almış olduğu hizmet alım bedelinin faturasını buradan paylaşıyorum. Tüm vatandaşlarımız, binde biri kadar almış mı almamış bu belgelere bakarak hakikati görsün.’’ dedi.


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums