CHP'li Mahmut Tanal ile karşılaşan Düzce Valisi Cevdet Atay sel bölgesini terk etti

Düzce'de yaşanan sel sonrası incelemelerde bulunmak için zarar gören köyü ziyaret eden Düzce Valisi Cevdet Atay, sel bölgesine gelen CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ı görünce bölgeden uzaklaştı.

CHP'li Mahmut Tanal ile karşılaşan Düzce Valisi Cevdet Atay sel bölgesini terk etti
8.07.2021 - 05:06
Kaynak: Haber Merkezi
2056

Düzce Valisi Cevdet Atay, incelemelerde bulunmak için gittiği sel felaketi yaşanan köyde CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’la karşılaştı. Vali, Tanal’la yaşadığı kısa diyaloğun ardından köylüyü dinlemeden uzaklaştı. Tanal ''Bir devlet adamına yakışmayacak bir gelişme yaşandı. Adeta bir çocuk gibi davrandı” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve partililer, bugün; dün gece yoğun yağmurun yağdığı, köprülerin tahrip olduğu Düzce’nin Akçakoca İlçesi’ndeki Uğurlu Köyü’nü ziyaret etti.

Tanal, Uğurlu’ya ulaştıktan yaklaşık beş dakika sonra, Düzce Valisi Cevdet Atay da köye geldi. Tanal ve Atay köy kahvesinde karşılaştı.

mahmuttanal.jpg

Tanal, 2019 yılında yaşanan sel felaketi sonrası hiçbir gelişme olmadığını Vali Atay'a söyledi. Köylüler de Vali Cevdet Atay'ı masaya davet etti.

'SONRA KONUŞALIM' DİYEREK GİTTİ

Vali Atay ise köylünün davetini geri çevirerek aracına doğru ilerlemeye başladı. O sırada köylüler davetlerini yineledi ancak Atay, “sonra konuşalım” diyerek makam aracına binip uzaklaştı. Bu arada Vali’nin yanındaki görevliler, gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı.


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums