CHP'den Tanju Özcan için kesin ihraç istemi

CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiği bildirildi.

CHP'den Tanju Özcan için kesin ihraç istemi
14.06.2022 - 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
2473

CHP'nin son dönemde tartışılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiği bildirildi.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, parti içerisinde tartışmalara yol açan söylemleriyle dikkat çeken Özcan'la ilgili sosyal medya hesabından "CHP'nin dünkü MYK toplantısında, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesine karar verildi" ifadelerini kullandı.

Mültecilere vergide 10 kat zam

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'nun (TİHEK) yabancılara su kullanımı ve nikah ücretlerinde farklı tarife uygulanmasına yönelik Bolu Belediye Meclisi kararı hakkında başlattığı incelemede para cezası kararı çıkmıştı.

'Ayrımcılık yasağı ihlali' yapıldığına hükmeden kurum, Bolu Belediyesi hakkında 40 bin lira idari para cezası uygulanmasına karar vermişti.

Ayrıca, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı mültecilere yönelik su faturaları ve katı atık vergilerinde 10 kat zam yapacağını açıklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında "görevi kötüye kullanma" ve "nefret ve ayrımcılık" suçlamalarıyla soruşturma başlatmıştı.

Aday olmak istediğini söylemişti

Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Özcan, Cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini ifade etmiş, şu ifadeleri kullanmıştı:

"1 hafta önce kibir abidesi size 'yüreğin yetiyorsa aday ol' demişti Sn Gn Başkanım...sizden ses çıkmadı...siyaset iddia işidir..yol verin ben bu resti göreyim...hazırım inan olsun...sandıkta dürüvereyim defterini...güvenin bana...yenerim!!!"

Canlı müzik yasağını savundu

Bolu Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında alkollü eğlence yerlerinden günlük 150 TL, alkolsüz yerlerden ise 50 TL alınması görüşülmüştü.

Canlı müzik yasağını savunan Özcan, “Canlı müzik mümkün olduğu kadar yapılmasın veya az yapılsın. Bunu hazırlarken amacımız mümkün olduğu kadar canlı müziği özendirmeyelim, gürültü az olsundu. Zabıta müdürümüze buradan bir talimat veriyorum. Müzik şikayeti konusunu emniyetle özel olarak konuşursanız yani böyle müziği bangır bangır açacak, öyle bir şey yok. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. O konuya el atalım” diye konuşmuştu.


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums