Güya Kürtler için, Kürtlere rağmen vahşet

  • 13.12.2016 00:00

Türkiye Isparta'dan Diyarbakır'a, Antalya'dan Samsun'a Beşiktaş'ta kaybettiğimiz şehitlere ağlıyor.

Beşiktaş'ta PKK'nın şehit ettiği minibüs şoförü Velat Demiroğlu'nun memleketi Diyarbakır'da cenaze sırasında yas tutan akrabalarının söyledikleri aslında tüm durumu özetliyor. Gözyaşları içindeki akrabası, PKK'ya lanet okurken şu sözleri haykırıyor:

"Bizi savunmasınlar, bizi öldürmesinler, biz Kürt’üz!.."

Bu saldırı Türkiye'ye yapıldı ve aslında her PKK saldırısında olduğu gibi Türkler, Kürtler, bu ülkenin tüm vatandaşları hedeflendi.

Bu kadar provokatif, vahşi, barbarca bir saldırı PKK'nın askerî ve siyasi çaresizliğini gösteriyor.

Suriye'de sıkışan PKK, Batılı müttefiklerini mahcup etme pahasına, köşeye sıkışmış bir kedi gibi İstanbul'un kalbini hedef alma cüretini gösterebiliyor.

Siyaseten PKK'nın bittiğini söylemek hiç abartılı değil. Bölge halkı "illallah" demiş durumda, şehirlere taşınan savaşın sorumlusu olarak bu vahşi örgütü görüyorlar.

Fırat Kalkanı operasyonu ile eldeki bulguru bırakıp Dimyat'a pirince, yani Türkiye'deki barışı bırakıp Suriye'de devletçik hayallerine koşan PKK/PYD'nin askerî anlamda hezimeti de tamamlanmış oldu.

PKK/PYD'nin kurmaya çalıştığı hat çöktü. Fırat Kalkanı operasyonuna katılan güçlerin el-Bab'a ulaşması, PYD'yi panikletmiş durumda. Zira, el-Bab kritik bir yerde. Afrin ve Kobani “kantonlarını” birleştirmek için hayati önemi haiz.

Türkiye, teröre boyun eğmemeli ve eğmeyecek muhakkak ki. Bölge politikalarını, sınır güvenliği esasına göre uygulamaya devam etmeli.

Bunun yanı sıra, PKK'ya aleni destek veren NATO müttefiki ABD ve AB ülkelerine karşı ahlaki üstünlüğünü her daim hatırlatmalı. Türkiye özellikle Batı'da PKK'nın vahşetini bu kanlı örgüte yüz veren ülkelere karşı hatırlatmalı. Bunu yaparken ise soğukkanlı olmalı.

Batı elbette bilmediğinden değil, işine gelmediğinden sessiz kalıyor PKK'nın katliamlarına. Obama yönetiminin akılsız ve sorumsuz politikalarının bir sonucu bu yaşananlar.

Tüm bunlara rağmen Türkiye kendi meselesini anlatmak konusunda ısrarcı ve rasyonel olmalı.

Kürtlere rağmen güya Kürtler için terör saçan bu örgütü sadece askerî ve siyasi anlamda değil propaganda açısından da yenmeli...

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums