Sahi siz neye tepki gösteriyordunuz?

  • 11.09.2015 00:00

 “PKK’ya tepki” adı altında sağda solda Kürtlere saldıranlar, mevsimlik tarım işçilerini dövenler: Zalimsiniz, haksızsınız ve eğer iç savaş için görevlendirilmiş değilseniz, bu ülkede iç savaş çıkarmak isteyenlerin aleti oluyorsunuz.

Hukukun en temel ilkelerindendir suç ve cezanın bireyselliği. Yani PKK’nın yaptığının faturasını Kürtlere kesemezsiniz.

HDP’ye bakışınız ne olursa olsun, devletin yerine geçip, ona ceza vermeye de kalkamazsınız. Protesto edin, siyasi tutumunu kınayın, ama fiziksel sınırı aşmayın.

Terör, insanları dehşet içinde bırakacak bir şiddet veya şiddet tehdidi demektir.

Sahi siz neye tepki gösteriyordunuz?

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Ad Soyad Giriniz...
    Ad Soyad Giriniz...
    13.12.2012 11:41

    Once bir birlikte yoksullassak, birlikte iskence gorsek, hepimizin anadili birlikte yasaklansa, herbirimizin koyune bombalar dusee hep birlikte olsek? Olmaz diil mi? Bombalar, yasaklar bize, sonra gerekirse ozgurluk hepimize! Ozgurlugu bile siz alip cevirip koyarsiniz boyle iste isteyenin cebine!

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums