Okurlara açıklama metni

  • 20.05.2012 00:00

 Sevgili Tarih Defteri okurları, üç haftadır yazmadığımı fark etmişsinizdir. İlk başta, bu ayrılığın nedeni, çeşitli mecralarda yayımlanan yazılarımı derlediğim Öteki Tarih serisinin ikinci kitabını hazırlamak için boş zamana ihtiyaç duymamdı. Nitekim ilk iki hafta içinde, eski yazılarımı elden geçirmek, yeni yazılar yazmak, bazı yazıları birleştirmek veya bölmek gibi bir dizi işi elimden geldiğince yaptım. Büyük bir aksilik olmazsa, 1918 Mondros Mütarekesi’nden, 1926 İzmir Suikastı Davası’na uzanan döneme dair yazılarımı kapsayan Öteki Tarih II (Profil Yayıncılık), mayıs ayının sonunda kitapçılarda olacak. Bana bu fırsatı verdikleri için Taraf yöneticilerine teşekkür ederim. 

Ancak bu dönem içinde Taraf’la ilişkimi yeniden gözden geçirmemi gerektiren bazı gelişmeler oldu. İzniniz olursa bunların neler olduğunu açıklamayacağım. Sonuçta iletişimsizliğimiz öyle bir noktaya vardı ki, benim için çok zor da olsa, Taraf’tan ayrılmam gerektiğine karar verdim. 

Hepinize sonsuz sevgi ve saygılarımı gönderiyor, hoşçakalın diyorum.


hurayse@hotmail.com

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (2)

  • svetlana
    svetlana
    4.04.2012 14:08

    sayin mahcupyan herseyden once hocali olayi savasti ve savaslarda piknik olmadigina gore gayet dogal olarak sivil halktanda olenler oldugu gibisavasan askerlerin icinde biraz ileri gidenler her savasta gorune olaylar ayrica azarbeycan turkiye iki ayri ulke oylekibu fasst derebeyi birtakim ne udugu belirsiz kisilerin bu memlekete elini kolunu sallayarak girip karanlik islercevirerek fasist planlar yapmasina nasil mudahale edilemiyor onu anlamis degilim yoksa biz bagimsiz bir turkiye cumhuriyeti d

  • Ad Soyad Giriniz...
    Ad Soyad Giriniz...
    4.04.2012 11:35

    Allah bütün zulmedilen insanlara yardım etsin. Ama.... Aması var: http://xocali.net/EN/h16.html Azeri faşistlerine o bölgede yaşayan hakiki halk cevabını verecek.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums