‘Bulut hırsızlığı’nı da duyduk ya!

  • 7.02.2018 00:00

 Bana sorarsanız, dünyanın aslında yuvarlak olmadığını, NASA’nın yalanlarla bizi kandırdığını savunan ‘düz dünyacılar’a dahi parmak ısırtacak bir tez.

Ayrıca şiirsel de, Farsçanın müzikalitesiyle söylendiğinde kulağa ne kadar hoş geleceğini tahmin edersiniz.

Komplo teorilerine çağ atlatan bu buluş, İranlı general Celali’ye ait.

Celali, İran’a gelen bulutların İsrail tarafından kısırlaştırıldığına inanıyor.

Yani düşman, İran’ı susuz bırakarak terbiye etmeye, iklim savaşı çıkarmak suretiyle ıhtırıp diz çöktürmeye çalışıyor.

Hafta içindeki bir Sivil Savunma Konferansı’nda, yaşadıkları kuraklığın arkasındaki gerçek sorumluları böyle açıklıyor acem generali.

“İran’da meydana gelen iklim değişikliğinde yabancıların parmağının olması şüphesi var. Ülkedeki bilim merkezleri de bunu teyit etmektedir” diyor.

Ekonomik savaşın parçasıymış bu, bazı ülkeler iklim silahlarıyla da saldırıyormuş.

İsrail ile komşu ülkelerden biri de, işte bu yöntemle İran’a giren yağmur bulutlarını yağmasın diye kısırlaştırmış. Ayrıca bulut ve kar hırsızlığıyla da karşı karşıyalarmış.

Vay vay vay!... Ayakta uyuyor hasbelkader yaşıyormuşuz, etrafımızda ne büyük oyunlar oynanıyormuş da haberimiz yokmuş desenize.

Sağlam kanıtlar da sunuyor general, öyle yüzlerce yıllık NASA yalanlarını güya çürüten ‘düz dünyacılar’ gibi desteksiz atmıyor.

Afganistan’dan Akdeniz’e uzanan yüksek dağlarda kar bulunurken İran’da bu yükseklikteki yerler nasıl kurak olurmuş!...

Bu mantığın ikna gücüne karşı gelinebilir mi, tek vuruşta bitiriyor işi.

***

Gerçi ülkenin Hava Tahmin Genel Müdürü Vazife’nin inancı zayıf, üstüne vazifeymiş gibi fitne çıkarıyor. Şu anki teknolojiyle bunun mümkün olmadığına dair safsatalar yayıyor. ‘Bulut hırsızlığı’ yapabilecek bir ülke dünya üstünde yokmuş henüz de, yok daha neler...

Hatta bu Vazife, muhtemelen vazifeli bir Siyonist uşağı ya da Haçlı ajanı. Değilse anlı şanlı koskoca generalin iddiasının İran’daki susuzluk krizine çözüm üretmediği görüşünde niye ısrar etsin?

“Bilimsel verilere göre, bir ülkenin bulut veya rüzgar çalması mümkün değildir” diye kestirip atıyor bir de, soran varmış gibi.

Aklını kendine saklamıyor çok bilmiş, malumatfuruşluk taslayıp duruyor.

Allah bilir ya, araştırsan devlete sızmış bir maşa çıkar, ipi dışarıda bir kukladır muhakkak. Yoksa ne diye kaos güçlerine hizmet etsin, kargaşa efendilerine, gizli savaş lordlarına alet olsun?

Operasyoncu, besbelli şer odakları adına operasyon çekiyor. Fakat kendini de paralasa... Şu herzevekil generalin yumurtladığı herzenin büyüklüğünü ortadan kaldıramaz, azametine halel getiremez.

***

Bir bu kalmıştı, ‘bulut hırsızlığı’nı da duyduk ya, aklımıza bir şey olmaz daha.

İlahi Celali!... Yok böyle cevher. Nereden gözüme takıldı, hay Allah... Durup durup ne eksantriklikler patlatır daha, düşünsenize.

Bizde en fazla, operasyon için bulut gönderip tepemizden aşağı sağanak yağmur yağdıran, sel baskıncısı dış güçlerin varlığı bulunmuştu.

Şu sıra üstünde kara bulutlar dolaşan CHP’nin yerinde siz olsanız, bugünden tezi yok ‘İklim manipülasyoncularının saldırısı altındayız’ diye transfer etmez miydiniz yaygarayı?

Akıl bedava ama hey gidi, ‘bizden uzak olsun’ demeyip alan nerede!

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums