Pekcan'ın lüks daire masrafları da bakanlıktan

Eşine ait firmadan bakanlığa dezenfektan aldığı ortaya çıkınca görevden alınan Ruhsar Pekcan'ın kiraladığı lüks evin tadilatını da bakanlık bütçesinden yaptırdığı iddia edildi.

Pekcan'ın lüks daire masrafları da bakanlıktan
1.05.2021 - 08:54
849

Bakanlık dönemindeki dezenfektan skandalı sebebiyle geçtiğimiz günlerde kabineden alınan Ruhsar Pekcan bakanlığa atanınca Ticaret Bakanlığı tarafından daire kiralandı. İddiaya göre o daire için bakanlığın bütçesinden 380 bin lira harcandı. 

LÜKS DAİRENİN MALİYETİ BAKANLIK BÜTÇESİNDEN

Odatv’de yer alan habere göre, Ruhsar Pekcan Ticaret Bakanlığı görevine getirildikten sonra kendisine bakanlığın tam karşısında olan lüks bir yerde daire kiralandığı ve Ankara Çankaya’daki daire kiralandıktan sonra Bakan Pekcan’ın isteğiyle iç dekorasyonda “küçük” değişiklikler yapıldığı belirtildi.

İddiaya göre yenilemenin maliyeti de bakanlığın bütçesinden karşılandı. Bu “küçük yenileme” için 380 bin TL harcandı. 

"İKİ AY DAHA OTURACAĞIM"

Yine iddialara göre Bakan Ruhsar Pekcan, içini tamamen yenilediği daireden bakanlık görevinden alınmasına rağmen çıkmadı. Bakanlık yetkilileri tarafından Pekcan ailesine daireyi boşaltıp, boşaltmayacağı soruldu. 

Ancak eski Bakan Pekcan’ın “O kadar masraf yapıldı. İki ay daha sürem var. Oturmaya devam edeceğim” dediği öne sürüldü. 

NE YAŞANDI?

Nanoksia Biyoteknoloji’nin bakanlığa, dezenfektan sattığının ortaya çıkmasının ardından Pekcan görevden alınmıştı. Satışın piyasadaki firmalara göre ‘uygun’ yapıldığı iddiası belgelerle yalanlanmıştı. Nanoksia firmasının ürettiği dezenfektanların bayiliğini yapan Pekcan’ın başdanışmanı Cihat Alagöz’ün şirketinin pandemiden sonra kurulduğu ortaya çıkmıştı. Son olarak Pekcan için 2016’da gümrük çalışanlarına “hakkında müteyakkız olunması” uyarısında bulunulduğu belirtilmişti. 


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums