Bakanın şirketinin imza attığı rezalet!..

  • 27.11.2018 00:00

 Şimdi çok sıkı durun!..

Türkiye Cumhuriyeti Turizm Bakanının  turizm şirketi, işgal atındaki Türk topraklarının üzerine kondurulan Yunan otelinin pazarlamasını yapıyor... Beraber para kazanıyorlar!.. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un şirketi etstur, Yunan  işgali altında olan Muğla Keçi Adası'ndaki H Hotel Pserimos Villas'ı, pazarlıyor.

İnanması çok zor değil mi?.. O zaman belgeleri konuşturalım;

Milli Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri emekli kurmay Albay Ümit Yalım  büyük skandalı ortaya çıkardı ve Bakan Ersoy'u istifaya davet etti. Yunan internet haber sitesi kalymnos-news.gr'de, 20 Kasım 2018'de  yayımlanan bir habere dikkat çeken Yalım, "Habere göre Muğla Keçi Adası'nda konuşlu H Hotel Pserimos Villas, 2019 turizm sezonu için eleman arıyor. İş ilanında, Keçi Adası'nda yaşayan elemanlara öncelik verileceği yazılmış. Yunan haber sitesinde eleman arayan oteli kimler pazarlıyor diye baktığımızda karşımıza ilginç şirketler çıkıyor. Yunan otelini pazarlayan şirketlerin arasında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un şirketi de var.Bakan Ersoy, işgal altında olan Muğla Keçi Adası'ndaki Yunan Oteli H Hotel Pserimos Villas'ı, sahibi olduğu etstur şirketi vasıtasıyla pazarlıyor" dedi.

takan-1-002.jpg

Ümit Yalım, şöyle devam etti:

Turizm Bakanı Ersoy'a ait şirketin ilanında adaya pasaport ve vize ile gidileceği belirtilerek işgal altında olan Muğla Keçi Adası'nın Yunanistan'a ait olduğu iddia edilmiş.Şirket ilanında Yunan otelinin bulunduğu yeri gösteren harita da var. Yunan H Hotel Pserimos Villas'ın tanıtım fotoğrafları da yayımlanmış.

takan-2-001.jpg

İşgal altında olan Muğla Keçi Adası'ndaki Yunan H Hotel Pserimos Villas'ı pazarlayan şirketler arasında tatilsepeti.com ve tatil.com adlı Türk şirketleri ile tripadvisor adlı Amerikan şirketi ve Booking.com adlı Hollanda şirketi de var. Turizm Bakanı Ersoy, işgal altında olan Muğla Keçi Adası'ndaki Yunan Otelini pazarlayan diğer şirketleri de görmezden geliyor.

Konutlar otel oluvermiş!

Muğla Keçi Adası'nın uydu görüntüleri incelendiğinde, 28 Haziran 2016tarihli uydu görüntüsünde adada yüzme havuzunun olmadığı görülüyor. 09 Temmuz 2017tarihli uydu görüntüsünde ise adada yüzme havuzu olduğu açıkça görülüyor. Konut olarak kullanılan binalar, yan tarafa 2017'de havuz inşa edilerek otele dönüştürülmüş ve otele H Hotel Pserimos Villasadı verilmiş."

takan-3-001.jpg

Keçi Ada'sı Türk adasıdır

Ümit Yalım, "1923 Lozan Antlaşmasının 15. maddesine ek olarak konulan 2 no.lu haritada, Osmanlı Devleti döneminde İtalya tarafından ilhak edilen toplam 14 adanın isimlerinin altı kırmızı çizgi ile çizilmiştir. Lozan Antlaşmasının 15. maddesinde ve ek olarak konulan 2 no.lu  haritada, Keçi Adası'nın İtalya'ya verilmediği açıkça görülmektedir" hatırlatmasını yaparak sözlerine şöyle devam etti:

takan-4-001.jpg

"4 Ocak 1932 Türk İtalyan Sözleşmesi'nde de Keçi Adası İtalya'ya verilmemiştir. İkinci Dünya Savaşından sonra imzalanan 1947 Paris Antlaşması ile 12 Ada Rodos ve Meis olmak üzere toplam 14 adanın egemenliği İtalya'dan alınarak Yunanistan'a devredilmiştir. 1947 Paris Antlaşması ile egemenliği Yunanistan'a devredilen adalar arasında Keçi Adası yoktur. 1923 Lozan Antlaşması, 04 Ocak 1932 Türk İtalyan Sözleşmesi ve 1947 Paris Antlaşması'na göreKeçi Adası Türk adasıdır.

İstifaya davet

Muğla Keçi, Adası'nın Yunanistan tarafından turizme açıldığı haberi de görsel ve yazılı basında yer aldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Muğla Keçi Adası hakkında görsel ve yazılı basında defalarca çıkan haberleri görmedim, duymadım, bilmiyorum diyemez.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un, şirketi vasıtasıyla işgal altında olan Muğla Keçi Adası'ndaki Yunan Otelini pazarlaması, 1923 Lozan Antlaşması, 4 Ocak 1932 Türk  İtalyan  Sözleşmesi ve 1947 Paris Antlaşması'nı ihlal etmesi, adanın Yunanistan'a ait olduğunu iddia ederek bölücülük yapması ve Türkiye Cumhuriyeti'nin egemenlik haklarını yok sayması asla kabul edilemez. Bakan Ersoy derhal istifa etmelidir."

Kaynak Yeniçağ: Bakanın şirketinin imza attığı rezalet!.. - Ahmet TAKAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums