İKTİDARDAKİ TÜRK’ÜN “İLK VE SON AKLI”...

  • 31.03.2021 00:00

 İstanbul sözleşmesini 2011 yılında imzalayan da,10 yıl sonra İstanbul  sözleşmesini fesih eden de aynı kişi.

 AİHM’in kararları Türkiye’deki yasaların  üstünde diyerek  savunan da,AİHM kararlarını tanımayan da aynı kişi..

“AB’liği üyeliği olmazsa olmazımız” diye  bir günde dört AB ülkesini dolaşan da,”AB bizi bölmek istiyor” diye AB müzakerelerinden uzaklaşan da   aynı kişi..

“Türkiye’de bir  Kürt sorunu vardır, bu benim de sorunum” diye savunan da, “Kürt sorunu yoktur” Kürt kardeşlerimin sorunu var diyen de aynı kişi.

“Türkiye’de bir kişi özgür değilse o toplum özgür değildir”diyerek iktidara gelen de, İktidar olunca toplumun yarısını ve tüm muhaliflerini terörist ilan eden de aynı kişi.

“Bu ülkede artık üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğü olacak” diyen de, İktidarında  Yargı kararlarını tanımayan ve uygulattırmayan da aynı kişi.

 Devlet “vatandaşına format atmamalı”diyen de,“bizim neslimizi bozdular dindar ve kindar nesil yetiştireceğiz” diyen de aynı kişi.

Devlet ”vatandaşının kılık kıyafeti ile uğraşmamalı” diyen de,”Dolmabahçe ofisimden bakıyorum Kadıköy vapurundan inen kadınların kıyafetinden son derece  rahatsızım” diyen de aynı kişi.

“Benim iktidarımda Devlet vatandaşın hizmetkarı olan garson devlet olacak” diyen de, “biz bu devleti sokakta bulmadık” diyerek derin devletin fabrika ayarlarına dönen de aynı kişi.

Sandık demokrasinin namusu diyen de...Sandıktan çıkan sonucu tanımayan ve seçim iptal ettiren de aynı kişi...

Seçilen 65 Belediye başkanını görevden alıp, yerlerine kayyım atayan ve belediye başkanlarını hukuksuz  tutuklattıran da, aynı kişi.

Erken seçim istemek vatan hainliğidir, diyen de, erken seçim kararı alan da aynı kişi.

“Eğer ben bir gün iktidarımda zengin olursam bilin ki “haram yemişimdir” diyen de,devri İktidarında “dolar milyarderi” olan da aynı kişi.

“Benim ikitdarımda yosluzluk,yoksulluk ve yasaklar, yok olacak  diyen de,İkitdarında Cumhuriyet tarihinin  yolsuzluk,yoksulluk ve yasaklar rekorunu kıran da, aynı kişi.

“Benim iktidarımda alım gücü düşen,fakirleşen bana oy vermesin diyen de,İkitidar ortağının başlattığı “Askıda Ekmek Projesine” sessiz kalan da aynı kişi...

Pandemi nedeniyle sosyal mesafeden dolayı kendine muhalif olan meslek kuruluşlarına (Barolar  gibi) kongrelerine izin vermeyen de,Kendi parti kongrelerini “lebaleb salonu doldurdunuz” diye partililerine maşallah çeken de aynı kişi.

“Milletin iradesi her şeyin üstünde diyen de,6 milyon seçmenin oyunu almış Meclisin üçüncü büyük partisi HDP’yi kapattırmak için,yargıya talimat veren de..

Üç beş oy için,PKK lideri Abdullah Öcalan’ın mektubunu AA aracılığı ile servis ettiren de,kırmızı bültenle aranan PKK’nın eski yöneticisi Osman Öcalan’ı  devlet televizyonunda konuşturan da.. Ve Osman Öcalan’ın “Kırmız bültenle arandığını” bilmediğini söyleyen de aynı kişi.

Anayasaya bağlı kalıp tarafsız olacağına,  namusu ve şerefi üzerine yemin eden de, yeminine sadık kalmayıp biz ve onlar diye toplumu ayrıştıran, muhaliflerine hakaret ,iftira atan da   aynı kişi.

Milletvekilleri oturmamalı milletin içinde oturmalı diye ‘Oran sitesini’ kapatıp, Keçiören semtine taşınan da,Keçiören’i 1503 odalı Saray’a atlama tahtası olarak kullanan da aynı kişi.

Komşularımızla sorunsuz bir ilişkimiz olacak diye yola çıkan da,19 yıllık iktidarının sonunda selamımızı alacak komşu bırakmayan da... Ülkeye “itibarlı yalnızlığı” yaşatan da,aynı kişi.

“Eyy Merkel,Eyy Putin” diye efelenen de..

Mektupla Putin’den  özür dileyip, dostu  Putin’in kapısında kendini ve heyetini kabul etmesi için, dakikalarca bekleyen de aynı kişi.

“Ben başaramadıklarını dış güçlere bağlayan” siyasetçilerden olmayacağım diye, haykıran da, başaramayınca “dış güçler bize ekonomimiz üzerinden operasyon çekiyorlar” diye, halka  ağlayan, ”onların doları varsa, bizim de, Allahlımız var” diyen de  aynı kişi.

İktidardaki Türk’ün “ilk ve son aklı” ile yaptıklarını insanın aklı almıyor vallahi.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums