KIŞLACILAR BULUR DA CAMİCİLER GERİ KALIR MI

  • 29.08.2020 00:00

 Ne kadar şanssız bir toplumuz bir türlü Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandırıp demokratik bir ülke olamadığımız için..

Gerçek gündemimizden uzak Kışlacılar ve Camicilerin aslı olmayan mucitleri ve buluşlarıyla  yıllarımız berhava olup giderken.Millet olarak ise açlık ve yoksullukla boğuşuyoruz.

Hatırlar mısınız 21 Kasım  2006 yılında Kışlacılar Ulusal Gazetelere tam sayfa çarşaf çarşaf ilan vererek; “Erke Dönergeci” adını verdikleri elektriksiz ve yakıtsız dünyada eşi  benzeri olmayan yeni buldukları  bir teknolojiyi tanıtacaklarını duyurmuşlardı.

21 Kasım 2006 Tarihinde   İstanbul Swiss Otelde görkemli şaşalı televizyon kanallarının canlı verdiği gazetelerin manşetten gördüğü  bir basın toplantısı yaptılar.

Basın toplantısına kimler katılmıştı;Emekli Genlekurmaybaşkanı orgeneral İsmail Hakkı Karadayı,emekli Kara Kuvvetler Komutanı orgeneral Muhittin Füsünoğlu, emekli orgeneral Necati Özgen,emekli orgeneral Kemal Yavuz,emekli orgeneral Fikret Boztepe,emekli Korgeneral Köksal Karabay,emekli Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş ve  Gazeteci Tuncay Özkan.

Adına ‘Erke Dönergeci’ dedikleri makine için düzenledikleri basın toplantısında soru almadılar.Şimdilik makineyi  gizlediklerini patentinin çalınmasından endişe duydukları için  detay vermeyeceklerini..Bir yıl içerisinde seri üretime geçeceklerini ve ülkeyi enerji bağımlılığından kurtaracaklarını açıklayıp toplantıyı bitirmişlerdi.

SHP Genel Başkanı olan Fizik Profesörü Erdal İnönü ’’Bu teknoloji için benim kafama pek yatmıyor diye açıklaması haber olmuştu gazetelerde.

Bu toplantıyı düzenleyenlerin bir çoğu bu makine hakkında hiç konuşmadılar ve bu dünyadan göçüp gittiler, yaşayanlar da bir daha hiç bu konuda konuşmadılar.

Ve aradan on dört yıl geçti  bilim adamlarının emişli memişli diye espri yaptıkları teknolojiden bir daha hiç haber alamadık ve tarihe de  Kışlacıların şovu olarak hatırlanır oldu.

Kışlacılar ‘Erke Dönergeci’ olarak adını verdikleri elektriksiz ve yakıtsız çalışan mucitliklerini  çıkartırlar da..

Camiciler boş durur mu.

Camiciler son on yıldır her seçime yakın buldukları petrol rezervleri ve doğalgaz kuyularını açıklamaya devam ediyorlar.

Beslemem basının  bu haberi manşetten görmeler canlı programlar yapmalarının yanında, 6 yılda 20 trilyon 783 milyar metreküp doğalgaz keşfedildiği haberlerini hemen dolaşıma soktular.

Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 19 Ağustos 2020 Tarihinde milletime müjdem var diye açıkladığı Zonguldak Ereğli açıklarında, 320 milyar metreküp doğalgaz bulduklarını açıklaması ile bir anda ülkenin gündemi değişti.. Erdoğan doğalgazın ancak 2023 yılında dağılmaya başlayacağını açıklaması, geçmişte bulunan petrol rezervleri ve doğalgazın akıbetine uğrayacak gibi gözüküyor uzmanların açıklamaları o yönde.

Akp’döneminde her seçim atmosferinden önce mutlaka bir  petrol ve doğalgaz bulunması bu kadarı da tesadüf olabilir mi?

Camiciler Kaç defa doğalgaz ve petrol rezervleri buldukları müjdesini vermişler hatırlatalım.

1-21 Ocak 2010 Tarihinde TPAO Şırnak’ta ki Cudi Dağında 3. 250 metrede petrol bulduğu müjdesini verdi. 12 Eylül 2010’da referandum yapıldı.

2-7 Şubat 2014’te Diyarbakır’da  Türkiye’nin 40-50 yıl ihtiyacını karşılayacak, hem de kırk elli yıl kadar kaya gazı bulunduğu müjdelendi. 30 Mart 2014 yılında yerel seçimler oldu.

3-9 Ocak 2015’te Trakya’da faliyet gösteren Kanada menşeli Marsa Enerji firmasının Trakya’da 600 milyon metreküp doğalgaz bulunduğu açıklandı. 7 Haziran 2015’te Genel seçimler oldu.

4-14 Ekim 2015’te Lukoil,PanAtlantic ve Romgaz şirketlerinin tam 30 milyar metreküp doğalgaz rezervi buldukları müjdelendi. Bu açıklamanın ardından lginçtir ilk defa  seçim olmadı.

5-16 Mayıs 2018’de CNN’de Batman,Mardin ve Şırnakta büyük petrol rezervler bulundu haberlerini verdiler.24 Haziran 2018’de Cumhurbaşkanlığı seçim oldu.

6-8 Şubat 2019’da Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Trakya’da doğalgaz bulduklarını müjdeledi.31 Mart 2019’da yerel seçimler oldu.

İşte bu açıkladığınız petrol rezervleri ve doğalgazın  hiç biri doğru çıkmadığı için, haklı olarak  vatandaş da doğru da olsa inanmıyor.Haksız mı?

Ne gariptir ki her seçim döneminde Akp’e iktidarı mutlaka ülkenin  Trakya bölgesinde veya Güney Doğu bölgesinde,bir  perol ve doğalgaz bulmasın!.

Seçim döneminde bulunan petrol rezervleri ve doğalgazın  seçimden sonra kaybolması da garip değil mi?Yoksa bu da mı dış güçlerin oyunu?

Camiciler artık iktidarlarını uzatmak veya iktidara gelmek için toplumun gerçek gündeminden uzak her türlü entrikaları çevirmekten çekinmiyorlar.

Camiciler de Kışlacılar da  Türkiye’nin AB üyesi olmasını istemeyen, bağımsızlık kavramı üzerinden  mutlaka koşullara göre bir araya gelip,  bir iç ve dış düşman yaratmakta maharetleri de tartışılmaz.

Şimdi buna güvenlik ve ülkenin beka sorununu tehlikede diyerek  gündem belirliyorlar.

Vatandaşın gerçek gündemi ise işsizlik,yoksulluk ve hayat pahalılığı iken, Camicilerse nasıl iktidarda kalırım çabası içindeler.

Son Giresun’un Dereli ve Yağlıdere ilçelerinde yaşanan sel felakati ile ölen 9 kişi ve kayıp 10 kişi,bunların umurlarında bile değil.

Doğaya karşı önlem alacakları yerde dua ile geçiştirmeleri,DİB’nın sel felakatine uğrayan ilçeleri Cübbesi ile ziyaret etmesi ise tam bir tiyatro.

Siz para gelsin diye imar affı çıkartır,kaçak yapılaşmaya göz yumduğunuz sürece daha çok sel felaketleri yaşar ve canlar kaybederiz.

Bir de kabak tadı veren tekrarlamaları yok mu ’üç beş  ayda yağması gereken yağmur iki saate yağdı” yalanlarından hiç mi hiç  hicap duymuyorlar.

Doğanın kanunlarına uymaz iseniz doğa düşmanınızın yapmadığını yapar ve  yapmaya da devam ediyor.

Ey Necip Türk milleti Camicilere ve Kışlacılara ne kadar yakın isen,Demokrasi ve Hukuka da o kadar uzaksın.

Camiciler artık toplumsal sorunları çözemiyor   işsizlik 10 milyonu aşmış durumda, altın ve  döviz tüm zamanların rekorunu kırıyor.

Artık siyasal İslamcıların doğru söylediklerine de inanılmıyor.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums