Sevdiğine değil seni sevene gideceksin

  • 19.06.2016 00:00

 Erkeklerin kendi aralarında kadın üzerine geyik muhabbetleri çok yaygındır,bir de müstehcen fıkraları vardır.

Ağırlıklı olarak zamparalıklarını anlatırlar, biraz  değil  bayağı sallarlar  hovardalıklarını anlatırken.

Erkekler kadınlardan bahsederken yaşadıkları tutkulu aşkları geçmez hep cinselliktir, bir gece de kaç kere vurdum sıkmaları yaygındır.

Bu bizim arabesk müziğimizde de geçer ya ‘arabada beş evde on beş’ diye.

Bir dostumla  yemekte buluştuk   İzmit körfezine kuş bakışı bir mekandan  sohbet ederken, arkadaş dedi ki; bir bayan bana yıllar önce şöyle söylemişti:”sevdiğine değil seni sevene gideceksin” dedi,sen bu sözü  nasıl yorumluyorsun diye de peşinden sordu?

Tabi bende sazı elime aldım başladım şerpe yapmaya..

Ben, bu sözün yaşandıktan sonra söylenmiş olduğunu anlıyorum ve  pişmanlık çağrısı var bu sözde..

Deneyimin okulu yok insan yaşayarak öğreniyor bu aşk için de geçerli.İnsanın beslendiği ve vaaz geçmediği okulu kendi yaşamıdır.

 Aşkın öngörüsü yok, âşık olmak iradenizin dışında karşınıza çıkan bir ilişkinin çarpılmasıdır.Birinin  tanıştırdığını beğenir hatta sever ve evlenirsiniz  ama aşık olmazsınız.

Yaşanmayanın üzerine konuşmak hele de aşk gibi ezber bozan hayatınızın bütün planlarını alt-üst etmiş bir duygu içerisinde bu sözün yer alması mümkün değil, aklınıza bile gelmez aşıksanız.

Seni sevenle aşık olduğunun arasında kalmak melankolik bir duygudur ..

Hele Aşıksan aşk duygularının etkisinde kalır ipsiz bağlanırsın.

Gönlüme söz geçiremiyorum sözünü bir hatırlayalım..

Bu sözü  aşık olan herkes yaşamıştır ama bir türlü  üstesinden gelememiştir.

Seni sevenin yolu ile sevdiğinin yolu aynı duyguları ifade etmez.

Hüzün göz yaşlarıyla sevinç göz yaşları aynıdır ama duyguları farklıdır..Seni sevenle, sevdiğinin hayalleri çok   farklıdır  bunu ancak yaşadığında fark edersin.

Aşk yaşayanların klişe sözüdür,biz birbirimizi  tamamlayan bir aşk yaşıyoruz derler ama hayatta  onları karşılayacak olan da  hüsrandır.

Aşk kendi yarını  karşı tarafa teslim etmektir.

Aşk iki kişiyle yaşanır ama cezasını bir kişi çeker çünkü  terk eden her şeyi bitirmiştir.Genelde de tortusu veya posası  erkekte kalır.

Uykunun tutmadığı yerde aşk vardır.

Aşık olduğunla değil de sevdiklerinin istediğiyle evlenmek bilinen geleneksel bir hikayedir.

Aşkta kimin koynuna girdiğin değil  kimi düşündüğün önemlidir.

Aşk konusunda kadınların anlattıklarının bir derinliği vardır erkeğin anlattıkları çok sığdır.

Kadınlar ilişkisinde ciddiyse onu evlilikle taçlandırmak ister.

Aşk konusunda erkeklerin söyledikleri ve hedefleri kadınları  anlamadan çok, sonuç almaya yöneliktir,bu sonuçta tamamen cinselliktir.

Kadın cinsel ilişkiye mesafe koyduğundan erkeğin iç yüzü ortaya çıkar  hemen tehdit silahını çeker ve başlar tehdit sıralamasına  bu taciz olur,teşhir olur hatta ölüme kadar götürür.

Kadınlar cinsiyetini ve hassasiyetlerini  anlayan erkekleri ararlar.Kadın güzel erkek aramaz kadın erkeği kulağıyla sever;erkek ise kadını gözüyle sever bu tanımlamam iddialı bir söz olduğunun bilincindeyim.

Kaba erkek çoktur ama kaba kadın o kadar yoktur bir kadın ne kadar eğitimsiz de  olsa, onda bir zarafet  vardır,insan soyunu yaşatan ve gövdesinin içine  insan ekilen birisidir,bütün insanlık varlığını kadına borçludur.

Kadın, ince  camdan yapılmış vazo mu,kristal bir avize mi yoksa çalmasını bilen erkek için bir keman mı?

Aşkı başlatan da,yaşatan da bitiren de kadındır.

Kadın aşk konusunda kedigillere benzer.Yüksekten atlayıp ta  ayağını kıran bir kedi gördün mü veya böyle bir haber okudun mu?  Balık su da yüzerken ses çıkartırda kedi yürürken ses çıkartmaz.

Kadın yaşadığı aşkı kimseye hissettirmez,kadın yaşadığı aşkta yakalanırsa bunu erkek ele verdirmiştir,kadın aşkta kendini ele verdirmeyecek bir yapıya sahiptir ve sözleri de hazırdır; beden dilini de buna aniden uyarlar renk değiştirir bir yerde  bukalemun  gibidir.

Kadının aşkta yol değişikliğini maymuna benzetirler, maymun başka bir dalı tutmadan tuttuğu dalı bırakmazmış.

Kadın aldatıldığını çabuk fark eder ama hissettirmez, intikamını almanın ortamını kollar ve de alır ama erkeğin ruhu bile duymaz.

Erkek ne kadar çok severse sevsin aldatmaya çok yatkındır.Kadın eğer çok seviyorsa kolay kolay aldatmaz  onu baştan çıkartmak imkansız gibi bir şeydir.

Arkadaşıma,kadın üzerine yaptığımız yorumların hepsi erkek görüşüdür eğer bu masada kadın olsaydı bu söylediklerimizin çoğunu etkisiz hale getirirdi.Çetin Altan etli,şaraplı,kadının olduğu eğlenceli ortamdan bahsederdi.

Kadın aynı zamanda bir sudur,Kadının olmadığı yer kıraç topraklara  benzer ve kuraklık vardır.

Kadın çok yönlü bir varlıktır hele birde güzelliği varsa ..

Erzurumlu birisi  kolunda  güzel bir kadınla giden erkeğin karşısına dikilmiş,hemşerim bu senin karın mı?

“Evet demiş adam”

“Koynuna giriyor musun?”

“Evet”

“Okkk demiş” adam.

Cinsiyetinin bilincinde ve bakımlı  olan güzel kadın,karanlıkta ışık gibi har taraftan  fark ettirir kendini.

Sevdiğine mi,sevene mi gideceksin sözü ile nereden nereye geldik dedi arkadaşım.

Bu  söz tam üç buçuk saatimizi aldı sohbetin de ana menüsü yemekte kadın ve aşk oldu.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums