Bizim hayır sever Rıza’nın üstünden bana gelmeye çalışıyorlar

  • 28.03.2016 00:00

 Ah kardeşlerim hatırlarsanız bundan üç yıl önce 2013 yılının 17/25 Aralık’ında   yolsuzluk ve rüşvet  adı altında yargı yoluyla darbe yaparak, oğlumun üstünden bana ulaşmaya çalışıyorlar demiştim.

Şimdi dış güçler hayır sever kardeşim Rıza  üzerinden beni devirmenin yollarını arıyor,bu yabancı güçlerin içimizdeki düşman ortaklarının ortak projesidir bunu böyle bilin.

Rıza kardeşimi ABD savcısı neyle suçluyor; kara para aklama,İran’a uygulanan ekonomik  ambargoyu delmek ve banka sahtekarlığı..

Gelde bu iddiaya inan, hayırseverden kara para aklayan,hırsız,dolandırıcı olur mu Allah aşkına.

Müslüman hırsızlık yapmaz, kara para aklamaz,rüşvetin içinde olmaz,benim ve çocuklarımın içinde bu iftiraları attılar dilin kemiği yok ki.

Rıza kardeşimin böyle bir suç işlediğine inanmıyorum şahsen.

Benim sık vurguladığım bir söz var; abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun,Allah’ın izniyle milletimin desteğiyle bununda üstesinden geleceğiz.

Bana senin liyakatin ne diye soruyorlar; bende, benim liyakatim anlı secdeye gelen yüzü kıbleye dönen diyorum ama onlar bunu anlamazlar ki.

Elin gavuru tutturmuş bir uluslararası  hukuk,yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığı diye,buna bizim muhalefet ve onun ortakları olan Aydın müsveddeleri de bunu sık gündeme getiriyorlar;amaçları Erdoğan gitsin de kim gelirse gelsin.

Oldum olası bu gavurların icat ettikleri kavramları ve argümanları hiç sevmem,hatta çok sık söylüyorum boşuna da söylemiyorum sevgili kardeşlerim, demokrasi gideceğin yere bindiğin bir tramvay diye..

Şu kuvvetler ayrılığı bizim önümüzde engel olduğunu söyleyip duruyorum dilimde tüf bitti,şimdi anladınız mı,boşuna söylemiyorum ben bunları.

Boşuna milli bir başkanlık demiyorum,bizim yargımızda milli olmalı,biraz milli yaptık yargıyı ama tam yapamadık inşallah başkanlığa geçtiğimizde her şey yoluna girecek, sizlerden sabır ve destek olmanızı  istiyorum.

Boşuna her şeyin milli olmasını istememi anladınız mı şimdi?

İşte hayır sever Rıza kardeşimin ABD’de savcı tarafından tutuklanması, milli bir başkanlığa geçemeyişimizin ve milli bir duruşumuzun ortaya çıkmamasının  kurbanı oldu.

Biz açlığını üç beş hurmaya bastıran Hz.Muhammedinümmetleriyiz,hayır sever Rıza kardeşimde  böyle bir inançla yetiştiğini ve geleneğini sürdürdüğünü nereden bilecek,abdestsiznamazsız gavuroğlu gavur savcı.

Rıza kardeşimin  vatanını ne kadar sevdiğinin işte belgesi.

Bakın kardeşlerim ben Rıza’nın ne suç işlediğine bakmam, benim nezdimde de suçsuzdur bizim yargı da suçsuz bulmuştur bu bir tarafa; esas olan  benim milli gelirime ne kadar katma değer yarattı ona bakarım.

Rıza kardeşimin ülke ekonomisine verdiği katkıyı biliyor musunuz,cari açığımızın tam yüzde 15’ni karşıladı. Ya işte ben boşuna Rıza kardeşime sahip çıkmıyorum,onu neden Türk vatandaşı yaptığımı anladınız mı şimdi? Bu kardeşinizin bir bildiği var  milletimin aleyhine bir şeyin altına asla imza atmam.

 

Banasoruyorlar sen Musul büyük elçiliğinde çalışanları rehin alan IŞİD terör örgütüyle pazarlık yaparak, Niğde ceza evinde yatan iki güvenlik görevlisiolmak üzere dört  vatandaşımızı katleden tutuklu IŞİD’literöstleri vermekarşılığında takas etmişin diye;ben ona buna bakamam ben 48 vatandaşımı burnu kanamdan kurtarmış mıyım, evet kurtarmışım  bu kadar.

Rıza kardeşime de böyle bakıyorum anladınız mı?

Ah kardeşlerim ah, biz neler çektik bir bilseniz neyse Allah’ıma şükrediyor sizlere hizmet etmeye devam edeceğim, bu can bu bedenden çıkana kadar.

ABD savcısının bir yanlışı olmalı Rıza kardeşimi tutuklamasında;paralel devletin Alim müsveddesinin oyununa gelmiş gözüküyor, bildiğiniz gibi onlar bu işi iyi bilirler içeride yapamadıklarını dış güçlerin hukukuyla yapmaya çalışıyorlar. Boşuna mı diyorum inlerine ineceğiz diye.

Ey Amerikalı savcı kime çalışıyorsun kimin adamısın sen, ben Rıza’ya kefilim yakında ABD’yi ziyaretedeceğim gücün yetiyorsa gel beni tutukla.

Kardeşlerim ülkemizin üzerinde oynanan yabancı güçlerin bütün oyunlarını bozacak ve kara bulutları dağıtacağız sizin desteğinizle,buna Allah’a inandığım gibi inanıyorum.

Kardeşlerim ağaç baltaya ne demiş,’sapın benden olmasa beni kesemezsin.’

Yabancı düşmanların içimizdeki vatan hainleri ile ortaklığı olmasa, hem Türk hem de yüzde doksan dokuzu Müslüman olan bir halkın bileğini kim bükebilir?

Olay bu kadar basit sevgili kardeşlerim.

Şimdi Anladınız mı ABD’de hayırsever Rıza kardeşimin neden tutuklandığını?

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums