Paralel devletin vatandaşı, çete örgütüne de gönüllü üye olmak istiyorum

  • 9.02.2014 00:00

 17  Aralık  2014  tarihinden beri ”yargı ve emniyette kadrolaşmış çete örgütünün  paralel devlet yapılanmasını yapan ”AKP’ye karşı  yargı darbesi girişiminde bulunan örgüte üye,devletine de vatandaş olmak istiyorum” ama Başbakan bu örgütü ve paralel devleti, üzerinden iki ay geçmesine rağmen bir türlü ortaya çıkartamadı.

Bu örgüt ve paralel devlet Cumhuriyet tarihinin en büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun altına imza attı.

Başbakan bu örgütü ortaya çıkarsa da bizde bu örgütün tüzüğünü, programını ve kadrolarını tanısak,devletine de vatandaş olsak.

Bir başbakan 12 yıldır  yönettiği devlet çete diyorsa,o devleitn vatandaşı olmanın bir anlamı var mı?

Sizleri bilmem ama ben bu çeteyi ve paralel devleti çok sevdim hem de  sahiplenmek kadar..

Bu çete ve paralele devlet ortaya çıkmasaydı biz bu yolsuzlukları ve rüşveti nasıl öğrenecektik!.

Başbakanın talimatıyla ve Devlet ihaleleriyle zenginleştirilen müteahhitleri nereden bilecektik Allah razı olsun bu çeteden ve paralel devletten.

Bu çete olmasaydı,bir devlet bankasının genel müdürünün evinden çıkan ayakkabı kutuları içindeki 4.5 milyon dolarları kim ortaya çıkartırdı.

Ya bir bakanın  oğlunun evinde 6 çelik kasa 1 para sayma makinesi ve 1 milyon 250 bin doları nereden öğrenecektik.

Ya bakanlara dağıtılan rüşveti ve bir bakana hediye edilen 700 bin eroluk saati hangi medya ortaya çıkartırdı.

Ya başbakanın hayır sever diye sahiplendiği bakanlara rüşvet dağıtan,Başbakanın çocuklarının ve yakınlarının yönetiminde bulunduğu TÜRGEV vakfının banka hesabına  100 milyon dolar bağışlayan Erdoğan’ın hayır sever birisi diye sahiplendiği,hayır sever iş adamı Zeki Zarrap’ı nereden bilecektik.

Bu çete olmasaydı Başbakanın ta Tunus’tan telefon ederek HABERTÜRTK kanalına telefon açıp bir muhalefet partisinin görüşlerini alt yazı geçen yöneticisine kaldırın bunu, diye tehdit etmesini ve sansür getirmesini nasıl haberdar olacaktık.

Ya, zarardan kurtulması ve kendi tekelinde kalması için ATV ve Sabah gazetesinin kurtarılması için havuz oluşturulmasını  kamuoyu nasıl öğrenecekti?

Salma yapılan Başbakan tarafından kamu ihaleleriyle zenginleşmiş bu iş adamlarının verdikleri milyon dolarları kim ortaya çıkartabilirdi?

İsterseniz bu ATV/Sabah gazetesinin kurtarılması için havuzda toplanması gereken milyon dolarlar kimlerden istenmiş bir de ona göz atalım.

Milyon dolarlar kimlerden isteniyor biliyor musunuz,son on yıldır en büyük kamu ihalelerini alan iş adamlarından isteniyor, hepsini tek tek arayarak isteniyor hem de işte o isimler ve istenilen rakamlar.

Tabi hayırsever iş adamı Rıza Zarrap’ın isminin geçmemesi büyük eksiklik.

Devletten iş alan iş adamlarından bir bakan aracılığıyla  istenilen rakamlar:

Mehmet Cengiz 100 milyon dolar veririm,diyor.

Celal Koloğlu,100 milyon dolar veririm diyor.

Nihat Özdemir 100 milyon dolar veririm diyor.

İbrahim Çeçen 100 milyon dolar veririm diyor ama üçüncü havaalanına dahil ederseniz 150 milyon dolara çıkarım,diyor yani pazarlık payını da koyuyorum adam.

Bir şeyin üzerine dikkat çekelim bunlar  AKP’nin eliyle zenginleştirilen iş adamları tam  10 yıldır büyük devle t ihalelerini havuza para atan iş adamları.

Toplam sekiz iş adamından 630 milyon dolar para rüşvet alınıyor, devlet eliyle düşünebiliyor musunuz?

Telefon tapeleriyle kayıtlı konuşmalar asparagas değil bu haberler ve ismi geçen iş adamları da, bu haberleri yalanlamış değiller.

Ana muhalefet partisi bu rüşveti anlatırken  TBMM’nde partisinin grup toplantısında,TRT’nin Meclis televizyonu yayını kesiyor,bu da tarihte görülmemiş bir sansürleme.

.

Başbakan yolsuzluk ve rüşvetin üstünü örtmek ve kamuoyunun gündeminden düşürmek için yargı bana ve iktidarıma darbe yaptı,milli iradeye de hırsızlık yaptılar diyor.

Halbuki tam tersine başbakan kendisi 25 Aralık’ta mahkeme kararını uygulattırmayarak devlete darbe yaptı.

Milli iradeye hırsızlık yaptılar diyor başbakan,peki sen 12 eylülün faşist yasasıyla yüzde 10 barajını kaldırmayarak, 3 Kasım 2002 genel seçimlerinde yüzde 34 oy alarak, parlamentonun yüzde 65’ne sahip olurken, oyların yüzde 48’i çöpe gitmişti,bu milli irade hırsızlığı olmuyor da; yargı senin,bakanlarının ve çocuklarının ve yakınlarının yönetimindeki bulunan vakıftaki yolsuzlukları ortaya çıkartması mı, milli iradeye hırsızlık oluyor?

Yargının demokrasilerde asli görevini yapması ne zaman iktidarlara darbe oldu?

İşte ben bunun için bu çete örgütüne üye, paralel devletine de  vatandaşı olmak istiyorum..

Siz istemiyor musunuz?

Demokrasiden,yargı bağımsızlığından ve özgürlükten yana olan demokrasi güçlerini,tüm dindarları bu çeteye üye,paralel devlete sahip çıkmaya ve   vatandaş olmaya çağırıyorum.

Siz üye olmayı ve vatandaşlık hakkınızı bu yönde kullanmayı düşünmüyor musunuz?

Sizleri bilmem ama ben bu çete örgütünü de, paralele devleti de çok sevdim.

Yolu açık olsun, ayağına taş değmesin hayırlara vesile olur İnşallah. 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Ad Soyad Giriniz...
    Ad Soyad Giriniz...
    9.03.2012 09:44

    Yorumunuzu Giriniz...

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums