Ali Bayramoğlu isitfa etmeyi düşünüyor mu?

  • 11.04.2013 00:00

 AKP’nin “akil insanlar” listesini okuyunca tek tek bu listede yer alan insanlar arasında bir tur attım; ama ahirette bile bir araya gelmeyecek,haşa Tanrı devreye girse görüşülmeyecek düşüncelerine değer verdiğim bazı yazarları Hasan Karakaya gibi kafatasçı birisiyle  bir arada bulunması,Baskın Oran,Murat Belge,Mithat Sancar,Etyen Mahçupyan gibi insanların aynı masa etrafında  olması ve aynı kulvarda koşmalarını Hasan Karakaya gibi bir yalancı iftiracı kişiyle yol yürümeleri düşünsel olarak midemi bulandırdı.

Hasan Karakaya gibi bir yobaz,gerici,ırkçı,iftiracı insanlık suçu işleyen bir zatla bir arada olmak nasıl olur;değer verdiğim yazarların kabul etmesine aklım bir türlü almadı.

İsmini hatırlamaktan nefret edilen ama yazarken kusmamak için insanın kendini zor tuttuğu;Hırat Dink’in katiline sahip çıkan,Hırant Dink’e de  ölmüş insana “pis ermeni” diyen;Hırant Dinke karşı işlenen suçların önünde yürüyen,katillerin önüne geçen,nefret suçlarını işleyenlere birnciliği başkasına bırakmayan,bu şahısla nasıl bir arada olurlar ,kabul edilecek gibi değil!.

Bu ahlak yoksunu, utanmaz alçak Hasan Karakaya’ya, bir tavır göstermezlerse ismini zikrettiğim kişiler,onu da kendileir düğşünsün demekten başka bir şey bulamıyorum!.

Hatırlatmak için bu sözde yazar geçinen gazete yöneticisi ahlaksız adamın ne yazdığını öğrenmek için; bi zahmet google den kısa bir tur atın ismini yazıp,yüzlerce cerahat gibi haber akıyor.

Her yazısı koseptik çukurundan sızan lağım suyu gibi kokan,kişiyle bir arada olursanız,yarın bunu Hırant Dink cenazesinde on binlerin yürüdüğü ve hepimiz Ermeniyiz,diye haykıran insanların çığlığı sizi,rahatsız etmeyecek mi?Bu yobaz,ırkçı sözde gazetecinin ve gazetesinin haberlerini ne çabuk unuttunuz?

Bu şahsın ismini bile insan yazarken veya zikrederken,insan kendinde teselli arıyor; Tanrı böylesi mikropları yaratmış ki,iyi insanların kıymeti bilinsin,diye teselli oluyorsunuz!.

Daha bu şahıs Ali Bayramoğlu ve ismini verdiğim bu akil insanlar listesinde yer alan kişiler için yaptığı alçakça  haberlerin ve yazdığı yazıların mürekkebi bile  kurumadı!..

Kimi gazeteci için ‘oruspu çocuğu’,Ali Bayramoğlu için ise “kripto Ermeni” diye gazetede haber yaparak toplumun önüne atan bir şahıs.

Ben olsam,Ali Bayramoğlu ve ismini verdiğim yazarların yerinde; daha ilk toplantıda Başbakanın önünde bu iftiracı,ırkçı, zatın yazdıklarını ve gazetesinin yaptığı haberleri çoğaltır; akil insanlara dağıtır ve toplantıyı istifa ederek terk ederim,diye, bir önerim olsa çok mu fazla bir şey istiyorum,etik olarak ne dersiniz?

Bunu sormak ve talepte bulunmak,gündeme getirmek,diye düşünüyorum!..

Farkınız  böyle ortaya çıkmaz mı?

Başka nasıl olur?

Aynı masa etrafında bir sorunun çözümü konusunda bir araya nasıl gelirsiniz,sizin için yaftalamadığı söz kalmamış, böylesi bir insanla nasıl olunur,hiç mi bir farkınız olmayacak, böylesi  aşağılık yaratıkla bir arada olmaktan,sıkılmayacak mısınız?

Ve bu şahsiyetsiz şahıs iki gün önce,akil insanlar listesinde ismi geçen benim ismini verdiğim insanlar için, yenilir-yutulur olmayan sözlerle aşağılıyor,akil insanlar listesinden AKP’listesi diye kabul etmeyip  bazılarının çekilmesiyle,hükümetin kontenjanından yedekten giriyor ve bu yazdıkları için sorulunca: “bunlar eleştirilir ama sonra bir araya gelince unutulur” diyerek hiçbir şey olmamış gibi pişkince soruları ve yazdıkalrını küçümsüyor..Bu şeye benziyor;küfür etmek eylem değil ki,bir söz olarak havada kalır ,el öpmekle dudak kirlenmez,misali..

Birde bu şahısın gazetesinin iftiracı  resimli haberini hatırlatalım;PKK ve BDP’lilerin açlık grevlerini aşağılamak için bunlar yalandan açlık grevi yapıyorlar, kapalı mekanlarda da “kuzu kebap yiyorlar” diye Başbakan Erdoğan da,bu gerici-dinci gazetenin  küpürünü cebinden çıkartarak, Almanya da göstermedi mi,basın toplantısında? Boşuna Erdoğan bu şahısın gazetesinden her yurt dışı gezisinde bir yazarını yanından ayırmadı, bi düşünelim acaba neden?

Böyle onlarca  asparagas haber yapan ve Kürt sorununun çözümünde sözde katkı sunacak,diye, iftiracı alçakla, bir arada olmasını insanın midesi nasıl kaldırır?

Bu zevatın gazetesinin haberleri  ve yazıları AKP’ye oy vermeyen PKK’nın işaret ettiği partilere ve kişilere oy veren Kürtler için bunlar zerdüştür,diyerek; 2,5 milyon oy veren ve aileleriyle 5 milyon tabanı olan bir kitleyi aşağılayan şahıs,nasıl olur da barış sürecine katkı sunar,Kürtlerin yarasına derman olur,demokrasinin bir deseni olarak  onura edilir?

Bu şahsın gazetesi ve kendisinin yazılarını konu edecek  birisi çıkacak mı,akil insanlar içinde olan dostlarımız arasından; çok merek ediyorum; yoksa bir şey olmamış gibi bir arada olmadan rahatsızlık duymadan,devam mı edecekler?

İstifa mı edecekler yoksa durmak yok yola devam mı,diyecekler!..

Gerisi dostlarımıza  kalmış tavır almakta,karar vermekte onların bileceği bir şey, dost acı söylermiş.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums