Şenyaşar ailesi soruyor: Adalet Bakanlığı nerede?

Şenyaşar ailesi soruyor: Adalet Bakanlığı nerede?
10.05.2021 - 20:04
1461

Ak Parti Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın korumaları ve yakınlarının saldırısı sonucu 2018 yılında eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıda yaralanan oğlu Ferit Şenyaşar, gazetemize açıklamalarda bulunarak, “Adalet nerede?” diye sordu.

Sorumluların yargılanması talebiyle Urfa Adliyesi önünde başlattıkları “Adalet Nöbetlerini” sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle 30 Nisan’dan bu yana Suruç’taki evlerinde sürdüren Şenyaşar Ailesi, “Türkiye’de adaletin olduğuna bizi inandırın. Savcılar siyasi talimatları değil, kanunları uygulasınlar” dedi.

“Yakalama kararı var ama…”

Gazetemize konuşan Ferit Şenyaşar, “İbrahim Halil Yıldız hakkında yakalama kararı var, ancak bir türlü bulunamıyor. Konu ile ilgili Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gittik. Yıldız hakkında neden halen bir şey yapılamıyor diye sorduk. Bize ancak ihbar ve kontrollerde yakalayabiliriz  cevabı veriyorlar. Aynı cevabı Urfa Emniyet Müdürlüğü de veriyor. Çok şaşkınız” diye konuştu.

“Hastane kayıtlarını göstermiyorlar”

Dosyada gizlilik kararı olduğunu söyleyen Şenyaşar, “Suruç Devlet Hastanesi’nde katliam yaptılar. Görüntüleri gizlilik gerekçesi nedeniyle ortaya çıkarmıyorlar” dedi.

“Tüm siyasetçilere sesleniyoruz”

“AK Partili vekilin yeğeni olduğu için adaletsizlik yaşıyoruz” diyen Şenyaşar, “Her iki kardeşime de ateş edildi. Adalet istiyoruz. Bu konuda kimin elinden ne geliyorsa yapsın. Siyasi parti gözetmiyoruz, buradan tüm partililere sesleniyoruz. Bize yardım etsinler ne olur” diye konuştu.

“Bizi inandırın”

“Neredesin Adalet Bakanlığı?” diye soran Şenyaşar ailesi, bugün eylemlerinin 63’üncü günlerinde. Şenyaşar Ailesi, Adalet Bakanlığı resmi Twitter hesabını etiketleyerek, saldırı günü Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından tutulan Vaka Raporu ile yaralıları taşıyan ambulansın saldırıya uğramış görselini, “Neredesin @adalet_bakanlik Türkiye’de ADALET’in olduğuna bizi inandırın. Savcılar siyasi talimatları değil, kanunları uygulasınlar. Devletin hastanesinde insanlık suçunu işleyenleri yargılayın artık. Sağlık çalışanın raporu!” mesajıyla paylaştı.


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums