Sedat Peker'den 3'ücü video...

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'den Sehat Albayrak'a mesaj: ''Senin yengene, yengenin annesine, Cumhurbaşkanımızın eşine küfür etti diye ben milletvekilinin devletin karakolunda kemiklerini kırdırdım. Yetmedi mahkemeye çıkarken biraz daha kırdırdım. Pişman mıyım? Değilim.''

Sedat Peker'den 3'ücü video...
9.05.2021 - 16:06
1252

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya üzerinden video serisinin 3. bölümünü yayınladı. Videoda kendisine organize suç örgütü lideri denilmesine tepki gösteren Peker,  “Bana organize suç örgütü lideri diyorsunuz maaşınızdan olmamak için. Şunu yaz bunu yazma. Siz gazeteciniz. Dün ben Türkiye’nin en iyi işadamı ödülünü aldım. Halkın oyuyla en yardım sever işadamı ödülünü aldım, Türk dünyası hakanlık ödülünü aldım. Hani ben iş adamıydım. Hani benim polis korumalarım, en muteber adamdım. Ne oldu suç örgütü lideri olduk. Bir düşünün” dedi.

Kendisinden çocuklarının doğumu için video ve tesbih isteyen gazeteciler olduğuna işaret eden Peker, “Kızmadım, ekmek parası. Namus? ben sizin demenizle suç örgütü lideri olmam. Ben derin devlete hizmet eden beş tane polisin demesiyle suç örgütü lideri olmam. Dünyanın neresinde şurada kafeterya açılışımız var dendiğinde 30 bin kişi, 20 bin kişi geliyor. Siz basın desteğiyle, partinizle, muhalefetinizle kaç yerde topladınız? Ben her yerde topladım.” diye konuştu.

‘İNTİKAMI SEVMEYİ AMA KESİN ÖDEŞİRİZ’

Sedat Peker, devletin raporlarında kendisi için gençlik yıllarında amigo olduğunun söylendiğine belirterek, “Amigolar benim kardeşim. Ben hayatımda bir kere maça gittim. Bir kere de maç için sabahladım.  O da Mecnun başkan rica etti Sivas’ın başkanı. Çocukluk arkadaşıyım, akrabayız” şeklinde konuştu.

İyi aile çocuğu olduğunu anlatan Peker, “Siz bana böyle yaptınız. Ben de bana böyle yapanlara her şeyi yaptım. Ödeşmek adettendir ama intikamı sevmeyiz, kesin ödeşiriz Allah’ın izniyle” dedi.

‘BENİM TEMİZ TOPLUM TALEBİM YOK’

Mehmet Ağar ile arası açık olan Hakan Fidan ile böyle bir şey yaptıkları iddialarının gerçek olmadığını belirten Peker, “Benim böyle büyük hayallerim yok. Benim temiz toplum, bağırsaklar boşalsın hayalim de yok. İnsanın olduğu her yerde kir vardır” diye konuştu.

YANDAŞ MEDYAYI TEHDİT ETTİ

Peker, ilk video sonrasında telefonların gelmeye başladığını belirterek, “İkincisini çektiğimiz an öğrendim. Eşkıya dizisi var ATV’de oynuyor. Turkuvaz grubunda, Serhat Albayrak, Berat Albayrak beyin abisi. Esas tehlikeli beyin hep o derler. Dizinin içine bir karakter sokmuşlar. Hafta giriyor karakter. Kim bu karakter? Adını Peker koymuşlar. Bir araba süren bir arkadaş. Oradan birisi bir şey diyor, diğeri de diyor ki ‘Bırak onu o hep boş konuşur’ öyle mi? Şimdi dolu konuşacağım. Bizim Anadolu’da söz vardır. Havlayacağını bilmeyen köpek eve kurt çağırır derlerler. Madem böyle konuşalım. Biraz dolu, kuvvet kadar dolu, isteğinizde havuz kadar dolu. Beni haber yaptınız ya ben çabuk öğrenirim. Şimdi gazeteciliğe merak saldım. Beni dizi karakterlerine sökün siz o zaman göreceksiniz. O zaman vallahi göreceksiniz. Dünyada birinci haber nasıl olunuyormuş göreceksiniz. Ben çabuk öğrenirim hem de çok çabuk. Bana ‘bizim ilgimiz yok’ diyorlar. Pelikan grubunun yönlendirdiği kendi televizyonlarında dizilerin içine imgeleme koyuyorlar. Fetö’yla onla bunla. Bana aynısını yapıyorlar. Oktay Kaynarca kardeşimi aradım. Böyle böyle oldu beni arıyorlar. Dedi /haberim yok, mümkün değil’ dedi. Beni yapımcı arkadaşla bir görüştür dedim. ‘Ben konuşurum’ dedi. Daha sonra aradı ‘tesadüf, denk gelmiş’ dedi.  Adamın adı Peker boş konuşurmuş. Ben de çocuğum, ben de malım ya. Ne yapalım dedi Oktay. Ben de öbür bölüm de Peker boş konuşmamış diye bir şey ekle dedim.  Dedi ‘bunu yapamıyorlar’. Ne yapabiliyorlar dedim? Dedi ‘ O karakteri diziden çıkarırlarmış’ dedi. Olmaz kardeşim dedim.

‘BEN ONLARIN NAMUSUNU TEMİZLEDİM’

Peker, Turkuvaz grubu başındaki Serhat Albayrak’a seslenerek, “Senin yengenin annesine küfretti diye ben milletvekilinin devletin karakolunda kemiklerini kırdırdım. Yetmedi mahkeme çıkarken biraz daha kırdırdım. Pişman mıyım? Değilim. Karıya. kıza, anaya kötü laf olmaz. O adam yapmıştır. Bir milletvekili yanıma geldi dede ki ‘Bu namus meselesi. Böyle söylüyorlar.  O geldi söyledi. Hemşerimiz, onu da pasifize etmişler. Yeni MYK’ya aldılar. Karakol amirini ayarlayacaklar, iki çocuk girecek ve orada kavga edecek. Karakol amirine bile söz getiremediler. Ben avukat kardeşimi yolladım. Uzak doğu dövüşçüsü. Devletin karakolunda içinde ben onların namusunu korudum. Siz ne yaptınız? Siz ne yaptınız? Benim karımın iç çamaşırını erkek polise aratmaya kalktınız? Pezevenklerin evine giderken kadın polis getirdiniz, benim evime getirmediniz.” diye konuştu.

Peker, milletvekilinin eski AKP’li Feyzi İşbaşaran olduğunu belirtti.

İADEM İÇİN FAS’A İNSANSIZ HAVA ARACI HİBE ETTİLER’

Peker, kendisini Fas’tan getirmek için Fas’a insansız hava aracı hibe edildiğini işaret ederek, şunları söyledi: “İnsansız hava araçları oraya, ben Türkiye’ye.  Şu anda bulunduğum Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai, İtalya izin veriyor, Fas izin iptal. Ben uçağa biner miyim? Fas kralı namuslu adam. Babasından gelen bir geleneği varmış. Kendisine teslim olan kimseyi vermezmiş. Kral biraz abidik gubudik olsa Allah’tan namuslu adam.”

Serhat Albayrak’ın Erdoğan ile herkesin arasına mesafe koyduklarını iddia eden Peker, “Ona ayrı bir Türkiye anlatınız. Gerçek Türkiye değil. O atadığınız kadrolar varya en tehlikeli olanlar. Onlar kim biliyor musunuz? Mahallerde topu olduğu için takım kaptan olanları, parası olduğu için kolayı fırt çektirmeyenlerin bir yerlere getirdiniz. Meclis üyesi yaptınız, ilçe başkanı yaptınız, her yere getirdiniz. Ve insanların için kan doldurdu. Sayın cumhurbaşkanına olan sevgileri yüzünden susuyorlar. Halen susuyorlar ve susacaklar.” diye konuştu.

HAKAN FİDAN’A ÖVGÜ

Kendisinin cezaevinde bile Erdoğan’a küfür ettirmediğini anlatan Peker, şöyle devam etti: ” Yaz siz? Kral dairelerinde aleme akalım. Siz Pelikancılar yenileceksiniz. Derin devletimizin başkanıyla tutuğunuz işlerde yenileceksiniz. MİT Müsteşarı’nın kulağına fısıldamaya çalışıyorlar. Haliyle adam duyacak ve ne diyecek? Akıllı adam, yetenekli de. Dünyada Mossad’dan sonra yurtdışında adam yakalayıp getiren tek sistemi oluşturdu. Normal yollardan alamadılar, aman kaçırtırıp getirelim diyorlar. Beni kaçırmak için gelen arkadaşlara sözüm var. Vallahi beni öldürsünler, yemin ediyorum. Ben bilemem devlet görevlisi mi, düşman mı? Bilemem kendimi korurum. Canım yanar bir devlet görevlisiyle çatışmada ölürsem, öldürürsem. Yapmayın. Fetö’cüler getirdiniz, PKK’lıları getirdiniz. Ben ‘Fetö’cü değilim. Hakan Fidan’ı görmedim bir organizasyon içinde değiliz.”


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums