Sahil yolu kaldırımla beraber çöktü

Zonguldakta deniz kenarındaki sahil yolu, kaldırımla beraber yaklaşık 2 metre çöktü. Ekipler yolu kısmen trafiğe kapatarak, çalışma başlattı.

 Sahil yolu kaldırımla beraber çöktü
25.06.2015 - 14:25
2399

 

Zonguldak'ta deniz kenarındaki sahil yolu, kaldırımla beraber yaklaşık 2 metre çöktü. Ekipler yolu kısmen trafiğe kapatarak, çalışma başlattı.

Milli Egemenlik Caddesi üzerindeki sahil yolu sabah saatlerinde bilinmeyen bir sebeple çöktü. Yaklaşık iki metrelik çökme ile birlikte yol da kullanılamaz hale geldi. Çöken yolu ve kaldırımı gören bazı vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemediler. Bazı vatandaşlar ise çöken yolun fotoğrafını çekmeye çalıştılar.

Yaşanan olayın ardından emniyet ekipleri kısa süreliğine yolu trafiğe kapattı. Yetkililerin bölgeye gelmesiyle birlikte büyük araçların kontrollü olarak geçişi sağlandı. Çöken yolu gören vatandaşlar daha önce de böyle bir olayla karşılaştıklarını ifade ettiler.

Yolun dolgu yapılarak yeniden ulaşıma açılacağı belirtildi.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums